Időpontfoglalás

Igénybe vehető egyéni konzultációs programjaim:

Mentor ProgramTanács­adás 20.000,- Ft /óra
Vision RelaxVizualizáció 40.000,- Ft /alkalom (2 óra)
Szituációs gyakorlatDráma­játék 60.000,- Ft /alkalom (3 óra)

Mind a mentori tanács­adáson mind a vizualizációs foglalkozáson részt vehetsz személyesen vagy online. A mentori tanács­adást igénybe veheted coaching séta formában is.

Időpontot legkésőbb 24 órával a találkozó előtt tudsz foglalni telefonon, emailben és messengeren, az alábbi adatok megadásával:

  • időpont
  • program megnevezése
  • vendég adatai (név, kapcsolati adatok)

Ha kitöltöd az alábbi időpontkérő űrlapot, egy munka­napon belül visszahívlak:

Hol találkozunk?

A személyes ülések helyszíne és a séta találkozó­pont címe: 1121 Budapest, Karthauzi utca 6. 1/6. Megközelíthető a Széll Kálmán tér­től és a Déli pálya­udvar­tól a 21 vagy 221, a Boráros tér­től és a Budafoki út­ról a 212 vagy 212B, a Duna pláza és az Oktogon felől a 210 vagy 210B buszok­kal a Normafa irányá­ba, valamint fogas­kerekű­vel. Minden esetben a Sváb­hegy megállónál kell le­szállni és fel­sétálni a Sváb­hegyi Patika mellett kb. 100 métert a fogas­kerekű sínek mentén vezető utcán az el­ágazás­ig. A kapucsengőre írt név: Szilágyi Attila. (Az 1. emelet a kapu­bejárati szint­től lefelé található.)

Módosítás és lemondás

A találkozónkat 48 órával az alkalom előtt díjmentesen lemondhatod vagy átkérheted másik időpontra.

Számlázás és fizetés

A szolgáltatás ellenértékét az alkalom után személyesen kész­pénz­ben vagy banki átutalás­sal rendezheted. A számlát minden esetben a részt­vevő magán­személy részére állítom ki.

Adat­kezelés, titok­tartás

Elérhetőségeidet bizalmasan kezelem. Magán­jellegű megosztásaid tekintetében titok­tartási kötelezettséget vállalok. A konzultációt nyomon­követő jegyzeteimről másolatot kérhetsz. Együtt­működésünk lezárása után a személyes adataidat törlöm a nyilván­tartásom­ból.

Szakmai felelősség

A mentál­higiénés konzultáció nem helyettesíti a pszicho­terápiát vagy az orvosi trauma­kezelést. Amennyiben a helyzet, amivel megkeresel túlmutat a tanácsadás keretein, akkor össze­kötlek egy pszichiáterrel vagy szak­pszichológus­sal. Ez esetben a siker­telen konzultáció után nem keletkezik díj­fizetési kötelezettséged.

Kapcsolat

Amennyiben további kérdésed van, vagy szeretnél időpontot foglalni, kérlek, keress meg az alábbi elérhetőségeim valamelyikén.

Töltsd ki az alábbi időpontkérő űrlapot és rövid időn belül visszahívlak:

Szilágyi Attila

ELINDULOK.HU
mentálhigiénés
konzultáció
+36-20-571-6499