Időpontfoglalás

Igénybe vehető egyéni konzultációs programjaim:

Mentor ProgramTanácsadás 20.000,- Ft /óra
ImaginációImagináció 40.000,- Ft /alkalom (2 óra)
Szituációs gyakorlatDráma 80.000,- Ft /alkalom (3 óra)

A tanácsadáson és az imaginációs konzultáción részt vehetsz személyesen vagy online. A tanácsadást igénybe veheted séta formában is.

Időpontot legkésőbb 72 órával a találkozó előtt tudsz foglalni online, az alábbi linkre kattintva:

Ha szeretnél inkább személyesen egyeztetni, akkor elérsz az alábbi telefonszámon is (ha éppen nem tudom felvenni, akkor rövid időn belül visszahívlak):

Hol találkozunk?

A személyes ülések helyszíne és a séta találkozópont címe: 1121 Budapest, Karthauzi utca 6. 1/6. Megközelíthető a Széll Kálmán tértől és a Déli pályaudvartól a 21, 21A vagy 221, a Boráros tértől és a Budafoki útról a 212 vagy 212B, a Duna pláza és az Oktogon felől a 210 vagy 210B buszokkal a Normafa irányába, valamint fogaskerekűvel. Minden esetben a Svábhegy megállónál kell leszállni és felsétálni kb. 200 métert a Svábhegyi Patika mellett a fogaskerekű sínek mentén vezető utcán az elágazásig. A kapucsengőre írt név: Szilágyi Attila. (Az 1. emeletre a lépcsőházban a kapubejárat szintjétől lefelé kell menni.)

Számlázás és fizetés

A szolgáltatás ellenértékét az alkalom után személyesen készpénzben vagy bankkártyával rendezheted, elektronikusan pedig banki átutalással vagy Revoluton keresztül. A számlát minden esetben a résztvevő magánszemély részére állítom ki.

Módosítás és lemondás

A találkozónkat legkésőbb 48 órával az alkalom előtt díjmentesen lemondhatod vagy átkérheted másik időpontra. Hiányzás vagy 48 órán belüli lemondás esetén 1 óra konzultáció díját számlázom ki feléd, kivéve, ha rendkívüli okból (vis major) nem tudtál részt venni.

Amennyiben határozott időre szerződünk a mentorprogram keretében, akkor annak időtartama alatt változatlan – és egyedi megállapodás esetén kedvezményes – díjakat biztosítok számodra évfordulón átivelő időszak esetén is. Ehhez azonban legalább a megállapodásunk szerinti rendszerességgel (hetente / kéthetente / havonta egyszer) részt kell venned tanácsadáson ahhoz, hogy aktív maradjon az együttműködésünk. Egymás után két alkalom erejéig kérhetsz szünetet, azonban három kimaradt alkalom után a szerződésünk megszűnik. Ez esetben a következő időpontfoglalásodat új jelentkezésnek veszem.

Adatkezelés, titoktartás

Elérhetőségeidet bizalmasan kezelem. Magánjellegű megosztásaid tekintetében titoktartási kötelezettséget vállalok. A konzultációt nyomonkövető jegyzeteimről másolatot kérhetsz. Együttműködésünk lezárása után a személyes adataidat törlöm a nyilvántartásomból.

Szakmai felelősség

A mentálhigiénés ellátás nem pszichoterápia és nem orvosi kezelés. Ha nem tudok neked segíteni, akkor a konzultációnk után nem keletkezik díjfizetési kötelezettséged.