Sétakonzultáció

Sétakonzultáció
(Coaching séta)

Jó ötlet lehet olykor a konzultációt kivinni a négy fal közül és meg­tapasztalni, milyen különös ereje van annak, amikor egyszerre kapcsolódunk környezetünk­höz és ön­magunk­hoz. Lépteid ritmusa csodákra képes! Egy céltalan, lassú séta közben el­lazulsz és meg­nyugszol. Ez igazán hasznos olyankor, amikor az életed nehéz pillanatairól akarsz beszélni végre valakivel.

A séta­konzultáció során fontos fel­ismerésekre jutsz: felfedezed ön­magad és találkozol az érzéseiddel – őszintébben, mint korábban bármikor. Megleled azokat az erő­forrásaidat, amelyekre építhetsz és át­keretezed azokat a hiedelmeidet, amelyek eddig gátolták a boldogságodat. Miközben a lábaddal meg­teszel több száz szó szerinti lépést, jelképesen rá­lépsz arra az útra is, amely ki­vezet az el­akadásodból.

Időpontot foglalok

Hogyan zajlik?

A séta folyamán is ugyanaz a célunk, mint bármely mentori konzultáción: ön­magad még mélyebb és teljesebb felfedezése egy olyan őszinte légkörben, mely teret ad a valódi, ön­hiteles megnyílásra. Ehhez pedig ugyanazzal a hozzá­állás­sal leszek jelen neked, mint amit az egyéni üléseinken megszokhattál: osztatlan és ítélkezés­mentes figyelemmel, értő érdeklődéssel és elfogadással.

A séta­konzultáció egyebekben pontosan úgy zajlik, mint általában a mentori találkozó, azzal a különbséggel, hogy nem egy zárt térben ülve beszélgetünk, hanem a környező parkok fái között vezető ösvényeken sétálva. A beszélgetés közben kérdésekkel szélesítem a lehetőség­horizontod spektrumát és segítek át­keretezni a korábbi korlátozó hiedelmeiet.

Merre sétálunk?

A Svábhegy-Normafa környéki budai hegyvidéki utcákon és ösvényeken a természeti parkok fái között. Rend­szerint intuitívan ráérzünk arra, hogy melyik útirány kedvez az érzelmeink fel­szakadásának és a gondolataink áramlásának. A terep­viszonyok pedig gyakran az érzéseinket tükrözik: amikor lejtőn ereszkedünk lefelé (elengedés), amikor meg­pihenünk egy árnyas fa alatt (erő­gyűjtés) és amikor fel­kapaszkodunk egy meredek emelkedőn („van tovább”).

Hogyan készüljek?

Az időjáráshoz és a séta helyszínhez megfelelő öltözékkel és egy palack vízzel.

Mennyibe kerül? Meddig tart?

A séta­konzultáció díja megegyezik a tanács­adás díjával. A konzultációnak nincs időkorlátja. Addig sétálunk, ameddig szükséges, és csak akkor zárjuk le a folyamatot, amikor úgy érzed, hogy aznapra kifogytál a rosszból és beteltél a jóval. Tapasztalatom szerint 2-3 óra elég szokott lenni egy-egy kritikus (krízises) élet­helyzet megoldásának be­indításához és a remény élmény megjelenéséhez, még a kivételesen össze­tett külső és belső konfliktus­rendszerek esetén is. Szükség esetén, ha szeretnéd, a konzultációt egy időben közeli következő alkalommal folytathatjuk személyes ülésen, sétálva vagy online.

Időpont­foglalás

Kapcsolat

Amennyiben további kérdésed van, vagy szeretnél időpontot foglalni, kérlek, keress meg az alábbi elérhetőségeim valamelyikén.

Töltsd ki az alábbi időpontkérő űrlapot és rövid időn belül visszahívlak:

Szilágyi Attila

ELINDULOK.HU
mentálhigiénés
konzultáció
+36-20-571-6499