Sétakonzultáció

Sétakonzultáció

Jó ötlet lehet olykor a konzultációt kivinni a négy fal közül és megtapasztalni, milyen különös ereje van annak, amikor egyszerre kapcsolódunk környezetünkhöz és önmagunkhoz. Lépteid ritmusa csodákra képes! Egy céltalan, lassú séta közben ellazulsz és megnyugszol. Ez igazán hasznos olyankor, amikor az életed nehéz pillanatairól akarsz beszélni végre valakivel.

A sétakonzultáció során fontos felismerésekre jutsz: felfedezed önmagad és találkozol az érzéseiddel – őszintébben, mint korábban bármikor. Megleled azokat az erőforrásaidat, amelyekre építhetsz és átkeretezed azokat a hiedelmeidet, amelyek eddig gátolták a boldogságodat. Miközben a lábaddal megteszel több száz szó szerinti lépést, jelképesen rálépsz arra az útra is, amely kivezet az elakadásodból.

Hogyan zajlik?

A séta folyamán ugyanaz a célunk, mint bármely mentori konzultáción: önmagad még mélyebb és teljesebb felfedezése egy olyan őszinte légkörben, mely teret ad a valódi, önhiteles megnyílásra. Ehhez pedig ugyanazzal a hozzáállással leszek jelen neked, mint amit az egyéni üléseinken megszokhattál: osztatlan és ítélkezésmentes figyelemmel, értő érdeklődéssel és elfogadással.

A sétakonzultáció egyebekben pontosan úgy zajlik, mint általában a mentori találkozó, azzal a különbséggel, hogy nem egy zárt térben ülve beszélgetünk, hanem a környező parkok fái között vezető ösvényeken sétálva. A beszélgetés közben kérdésekkel segítek neked felismerni és lebontani a korlátozó hiedelmeiet.

Merre sétálunk?

A Svábhegy-Normafa környéki budai hegyvidéki utcákon és ösvényeken a természeti parkok fái között. A terepviszonyok gyakran az érzéseidet tükrözik: lejtőn ereszkedsz lefelé (elengedés), megpihensz egy árnyas fa alatt (erőgyűjtés), és felkapaszkodsz egy meredek emelkedőn (van tovább).

Hogyan készülj?

Az időjáráshoz és a séta helyszínhez megfelelő öltözékkel és egy palack vízzel.

Mennyibe kerül? Meddig tart?

A sétakonzultáció díja megegyezik a tanácsadás díjával: 20.000,- Ft/óra. A konzultációnak nincs időkorlátja. Addig sétálunk, ameddig szükséges ahhoz, hogy kikönnyülj és tovább tudj lépni az elakadásodból. Szükség esetén a konzultációt egy időben közeli következő alkalommal folytathatjuk személyes ülésen, sétálva vagy online.

Időpontot foglalok