Crossroad

Tanácsadás

„Életed minden pillanata számít, érdemes megváltozni, megéri változtatni. Mindenre van megoldás, és sosem késő megtalálni.”

Néha csak arra van szükséged, hogy átbeszéld a dolgaidat valakivel, aki őszintén érdeklődik irántad és pártatlan visszajelzést tud adni rólad. Aki biztosít téged afelől, hogy minden rendben van veled és minden rendben lesz az életedben, valamint felteszi neked azokat a kérdéseket, amiket önmagadnak nem mersz.

Egy tapasztalt segítő már maga is keresztülment hasonlón, mint ami neked nehéz éppen. Hallgat és figyel rád. Érdekli, aminek örülsz, amit fájlalsz, ami jó neked és amitől félsz. Kérdez és érvel, mígcsak meg nem találod a problémáidra a saját végleges megoldásaidat.

Miben segít neked az önismereti mentorálás?

A mentori kapcsolat lényege, hogy a benned levő változás-képesség mozgósítását segítse elő. A beszélgetéseink egyetlen célja az, hogy eltávolítsuk az akadályokat a gondolkodásodból, amelyek gátolnak téged a saját kiteljesedésedben.

Bátorságot és erőfeszítést jelent őszintén szembenézni a világképedben és a viselkedésedben rögzült hibákkal és találkozni a lelked mélyén égő fájdalmakkal. Mégis megéri, mert ennek hatására képessé válsz rátalálni saját önhiteles hangodra és megtapasztalhatod a tudatosság, a spontaneitás és az intimitás korábban soha nem ismert mélységű örömteli pillanatait.

Mikor ajánlott?

Lehet, hogy egy váratlan életesemény miatt vagy egy jelentős családrendszerbeli változás kapcsán érzel késztetést, hogy konzultációt kérj: gyermekszületés, házasságkötés, párkapcsolati vagy karrierválság, anyagi vagy egészségügyi problémák, érzelmi kimerültség, válás, szétköltözés vagy egy szeretted elvesztése esetén. Életkori sajátosságként is megjelenhet benned az igény, hogy letisztázz magadban bizonyos dolgokat és figyelmet fordíts olyan életterületeidre, amelyeket sokáig elhanyagoltál.

Bármi késztessen is arra, hogy időpontot foglalj a tanácsadásra, hosszú távon mindenképpen javadra válik.

A tanácsadás díja 20.000,- Ft/óra. Egy alkalom időtartama jellemzően 1,5-2 óra. A konzultáción részt vehetsz személyesen a rendelőmben, illetve séta formájában vagy online, az otthonodból vagy az irodádból.

Időpontot foglalok

Kapcsolat

Amennyiben további kérdésed van, vagy szeretnél időpontot foglalni, kérlek, keress meg az alábbi elérhetőségeim valamelyikén.

Töltsd ki az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot, és rövid időn belül visszahívlak: