Távkonzultáció

Online tanácsadás

Amikor nincs lehetőségünk személyesen találkozni, akkor megtarthatjuk a tanácsadást telefonon vagy videóhívásban is. Tapasztalatom szerint a segítő beszélgetés és az imaginációs gyakorlatok hasonlóan természetes légkörben és gördülékeny hatékonysággal zajlanak az online térben is, mintha a rendelőben beszélgetnénk.

Telefon vagy videóhívás?

A konzultáció egyformán jól működik hanghívásban (telefonon) és videóhívásban is. A hanghívás nagyobb személyes teret biztosít. A videóhívás pedig segíti a kapcsolódást. Válassz szabadon kedved szerint.

Hogyan készülj?

Hívás előtt ellenőrizd az akkumulátor töltöttségét és gondoskodj stabil internet kapcsolatról. Használhatsz mikrofonos fülhallgatót, ha szeretnél, de általában elegendő, ha megfelelő távolságban helyezed el a készüléked magad előtt. A konzultáció idejére biztosíts magadnak csendes környezetet, ahol zavartalan nyugalomban érzed magad annyira, hogy meg tudj nyílni a hívás során. Amennyiben relaxációs vizualizációval dolgozunk, akkor jó, ha kényelmesen el tudsz helyezkedni úgy, hogy a szemed is be tudd hunyni beszélgetés közben.

Mennyibe kerül?

Az online alkalmak díjai megegyeznek a személyes találkozók díjaival:

Időpontot foglalok