Mentor Program

Tanácsadás
(Mentori konzultáció)

Néha csak arra van szükséged, hogy átbeszéld a dolgaidat valakivel, aki pártatlan visszajelzést tud adni rólad, biztosít afelől, hogy minden rendben van veled és minden rendben lesz az életedben, valamint felteszi neked azokat a kérdéseket, amiket magadnak nem mersz. A megoldásaid benned vannak, s ha nyitott szívvel figyelsz, meghallod saját belső bölcsességedet.

Időpontot foglalok

Részletek...

Vision Relax

Fókuszmeditáció
(Vizualizáció, Imagináció)

Amikor szeretnél tartós megoldást találni egy téged zavaró, ismétlődő problémádra, akkor fontos, hogy megértsd, milyen hibás gondolkodás és viselkedés eredményezte a mostani élethelyzetedet. Hol és miért hagytad cserben magad elsőnek? Mi akadályozott abban, hogy figyelj a tudatod jelzéseire és hogy kövesd az érzelmeidet, az intuíciódat és a józan eszedet? Hogyan tudsz változtatni?

Időpontot foglalok

Részletek...

Drámajáték

Drámajáték
(Szituációs gyakorlat)

Komplex, tapasztalásalapú önismereti és tudatosságnövelő foglalkozáson vehetsz részt, szituációs testélmény gyakorlatokkal, melyek által feldolgozhatod azokat a traumáidat, melyek az életed legkorábbi és legsérülékenyebb időszakában keletkeztek.

Időpontot foglalok

Részletek...

Sétakonzultáció

Sétakonzultáció
(Coaching séta)

Ahogy lelked beöleli lépteid ritmusát, attól fokozatosan megnyugszol és felszabadulsz – ez nagy segítség olyankor, amikor életed nehéz élményeiről akarsz beszélni végre valakivel.

Időpontot foglalok

Részletek...

Távkonzultáció

Online tanácsadás
(Távkonzultáció)

A videó- vagy hanghívás során a konzultációdat hasonló légkörben és eredményességgel tarthatjuk meg, mint a személyes találkozót – anélkül, hogy elhagynád az otthonod melegét.

Időpontot foglalok

Részletek...

Kapcsolat

Amennyiben további kérdésed van, vagy szeretnél időpontot foglalni, kérlek, keress meg az alábbi elérhetőségeim valamelyikén.

Töltsd ki az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot, és rövid időn belül visszahívlak: