Mentor Program

Tanács­adás
(Mentori konzultáció)

Néha csak arra van szükségünk, hogy át­beszéljük a dolgainkat valakivel, aki pártatlan vissza­jelzést tud adni nekünk, biztosít arról, hogy minden rendben van velünk és minden rendben lesz az életünkben, valamint fel­teszi nekünk azokat a kérdéseket, amiket ön­magunknak nem merünk. Egy tapasztalt segítő talán már saját maga is keresztül­ment hasonlón, mint ami nekünk nehéz éppen. Hallgat és figyel. Érdekli, aminek örülünk, amit fájlalunk, ami jó nekünk és amitől félünk. Kérdez és érvel, míg­csak meg nem találjuk a problémáinkra a saját megoldásainkat.

Időpontot foglalok

Részletek...

Vision Relax

Fókusz­meditáció
(Vizualizáció, Imagináció)

Az érzelem­fókuszú jelenet­vizualizáció (Vision Relax) egy enyhe indukált nyugalmi állapotban történő terápiás konzultáció, mely segít feltárni és kioldani a konfliktusaid hátterében észre­vétlen meghúzódó tudat­talan motivációidat és gátlásaidat. Az eljárás központi elve, hogy a problémádat, amit szeretnél megoldani, illetve azt a nehéz érzést, amelyet szeretnél kioldani, egy valós vagy kitalált fő­szereplő elképzelt történetébe ágyazva vizsgálod, némileg eltávolodva a saját élet­helyzetedtől – mintha csak egy filmet vagy egy szín­darabot néznél kívülről. Jelenetről-jelenetre haladva egyre tisztábban látszanak az ok-okozati össze­függések és a bajból kivezető út.

Időpontot foglalok

Részletek...

Drámajáték

Dráma­játék
(Szituációs terápia)

Komplex, tapasztalás­alapú önismereti és tudatosság­növelő foglalkozás: kapcsolat­dinamikai analógiás szerep­játékokkal, valamint mozgás-, érintés-, ölelés-, ringatás- és súly­terápiával kombinált mentál­higiénés konzultáció. Mindfulness, érzet és érzelem, légzés- és test­fókusz, mozdulat­meditáció és jelenet­gyakorlat.

„Érezni, hogy élek...”

Találkozás, közelség, töltődés, össze­olvadás, el­válás, búcsú, veszteség, gyász, elengedés, újra­kezdés, közeledés, távolodás, be­zárkózás, kin­yílás, el­fogadás, vissza­utasítás, be­fogadás, határ­húzás, dőlés, meg­tartás, zuhanás, meg­érkezés, tánc, harc, erő, győzelem, gyengeség, bukás, esés, össze­omlás, fel­állás, lendület­vétel, áramlás...

Időpontot foglalok

Részletek...

Sétakonzultáció

Séta­konzultáció
(Coaching séta)

Jó ötlet lehet olykor a konzultációt kivinni a négy fal közül és meg­tapasztalni, milyen különös ereje van annak, amikor egyszerre kapcsolódunk a környezetünkhöz és ön­magunkhoz. Lépteid ritmusa csodákra képes! Séta közben ellazulsz és megnyugszol. Ez igazán hasznos olyankor, amikor az életed nehéz élményeiről és helyzeteiről akarsz beszélni végre valakivel.

A konzultációs séta kiválóan alkalmas a tehetetlenség­érzettel járó elakadások akár egyetlen alkalom alatt történő kioldására.

Időpontot foglalok

Részletek...

Távkonzultáció

Online tanácsadás
(Táv­konzultáció)

A telefonos vagy digitális távkonzultáció (videó- vagy hang­hívás) egy modern, utazási időt kímélő megoldás, mely mentori beszélgetések és fókusz­meditációs vizualizáció esetén alkalmazható. Hasonló lég­körben és hatékonysággal zajlik, mint egy hagyományos ön­ismereti tanács­adás alkalom. Amennyiben a megfelelő bizalmi légkört már legalább egy személyes találkozásunk során megtapasztaltuk, akkor várhatóan gördülékeny természetességgel fogunk tudni együtt dolgozni az online térben is.

Időpontot foglalok

Részletek...

Kapcsolat

Amennyiben további kérdésed van, vagy szeretnél időpontot foglalni, kérlek, keress meg az alábbi elérhetőségeim valamelyikén.

Töltsd ki az alábbi időpontkérő űrlapot és rövid időn belül visszahívlak:

Szilágyi Attila

ELINDULOK.HU
progresszív szemléletű
mentálhigiénés
konzultáció
+36-20-571-6499