Fejlesztés alatt Kedves Vendégem! Az ÁSZF oldalam tartalmát jelenleg még szerkesztem, pár nap türelmedet kérem, amíg véglegesítem a programok leírásait. Addig szóban szívesen tájékoztatlak, kérlek, hívj fel (+36205716499), vagy írj (szia@elindulok.hu), ha kérdésed van. Üdvözöllek, Attila

Utolsó frissítés: 2020-07-12. Várható lezárás és publikáció: 2020-08-01
Elindulok.hu

Általános Szerződési Feltételek

Ezúton szívbéli örömmel értesítelek, hogy régóta dédelgetett vágyam váltom épp valóra, és a 42. életévem betöltésével egy időben, elindulok a segítői utamon!

2020. októbertől, minden hétvégén, péntek-szombat-vasárnap, szeretettel várlak az otthonomban, vagy találkozhatunk egy mindkettőnknek megfelelő helyen, és kipróbálhatod, hogy miben nyújt segítséget a te életedben a figyelem, a gyengédség, a törődés és a végtelen nyugalom.

2020. július 10. és szeptember 30. között próba időszakot tartok, terveim szerint elsősorban a barátaim és az ismerőseim körében, ami leginkább abban jelentős, hogy ebben az időszakban minden szolgáltatásomra 75% kedvezményt ajánlok a vendégeimnek!

Az alábbiakban röviden tájékoztatlak minden tudnivalóról magammal, az általam kínált szolgáltatásokkal (“programok”) és a kettőnk együttműködésének kereteivel kapcsolatban.

Akciók

Röviden az általam nyújtott éppen aktuális árkedvezményekről.

🎈Bevezető kedvezmények

A tevékenységem megkezdésének örömére, a praxisom és a klientúrám kiépítése megkönnyítése végett, kedvcsinálónak, és a kezdeti esetleges tapasztalatlanságaim és kísérletezéseim ellentételezéseként, minden szolgáltatásomra bevezető kedvezményt hirdetek:

2021. február 1-től pedig már nem kedvezményes, hanem teljes árakon dolgozom. Az adott ár az adott év végéig (december 31.) érvényes.

A Bevezető kedvezmény minden további teendő nélkül automatikusan jár, és az aktuálisan feltüntetett meghirdetett árlista már a kedvezményes díjat tartalmazza.

A Bevezető kedvezmény a foglalt alkalom időpontjára vonatkozik, a foglalás idejétől függetlenül.

Amennyiben az időpont áthelyezés a te kérésedre történik, és az új alkalom időpont már az akción kívüli időszakra esik, akkor a kedvezményt elveszíted. Amennyiben a kedvezményes időszakban, de a kedvezményen kívüli időszakra foglalsz időpontot, a kedvezmény arra az időpontra már nem vonatkozik. Ez alól kivétel, ha te a kedvezményes időszak alatt jönnél hozzám, de én nem tudok szabad időpontot adni, vagy én kérem, hogy a megbeszélt időpontot rakjuk át a kedvezményes időszakon kívüli időpontra. Ez esetben a kedvezményes időszakban a már nem kedvezményes időszakra befoglalt első időpontod még a kedvezményes díjon kapod.

Bevezető kedvezményes árak
Program 2020.09.30-ig
(-75%)
2020.11.30-ig
(-50%)
2021.01.31-ig
(-25%)
2021.02.01-től
(teljes)
egység
Beszélgetés
Mentor Program
2 500 Ft 5 000 Ft 7 500 Ft 10 000 Ft /óra
Lebegés
Aqua Relax
3 000 Ft 6 000 Ft 9 000 Ft 12 000 Ft /alkalom
Érintés
Contact Relax
4 000 Ft 8 000 Ft 12 000 Ft 16 000 Ft /alkalom
Utazás
Vision Relax
5 000 Ft 10 000 Ft 15 000 Ft 20 000 Ft /alkalom

* Programot ajándékba is adhatsz valaki/bárki másnak. A kedvezmény természetesen a másnak ajándékba vásárolt programokra is vonatkozik.

* A kedvezményedről bármikor önkéntesen lemondhatsz akár az én javamra, akár valaki/bárki más javára, ha úgy döntesz! Illetve adomány jelleggel bármikor fizethetsz többet, mint az éppen érvényes kedvezményes vagy teljes listaár! Ez esetben a te többlet befizetésed valaki más szükségét pótolja majd! Számlázás előtt szólj, hogy mekkora összegről kérsz számlát, illetve, hogy kinek a javára szánod a többletedet.

👑Jófejség kedvezménye (Rex Relax)

Kb. fél évente egyszer szervezek egy közösségi, önkéntes alkalmat, amikor közösen összefogva szemét­szedés mozgalom keretében, együtt megtisztítjuk a hulladéktól az otthonom és egyben a vállalkozásom székhelyének (1125 Budapest, Istenhegyi lejtő 6.) kertje alatti kiserdőt (magánterület, a Nyitott Világ erdei iskolához tartozik, az igazgatóval megállapodtunk), és konténerben elszállíttatjuk az összegyűjtött (általában jelentős mennyiségű) elszórt szemetet és sittet.

Ez a gesztus javítja mind az iskolába járó, tanulási és beilleszkedési nehézségekkel küzdő tanulók közérzetét, mind a park fái közt sétáló kirándulók közérzetét, és adott esetben az általam nyújtott kültéri programok helyszínének rendezettségéhez — tehát akár a Te jó közérzetedhez — is hozzájárul!

Amennyiben te legalább egyszer, tevőlegesen részt veszel ebben a jótékonysági szervezésben, akár anyagi hozzájárulással (autó személyszállítás, sittes konténer rendelés, kesztyű, maszk, zsák, stb.), akár saját­kezű munkával (értsd: szemétszedéssel, lom­cipeléssel, lapátolással, zsákolással), akkor Jófejséged👑 jutalmául szabadon választhatsz tőlem egy ajándék Relax alkalmat teljesen ingyen.* 🎁

* Ez azt jelenti, hogy a választott Relax alkalom felém fizetendő teljes díjáról én önkéntesen, teljesen és véglegesen lemondok a te javadra.*

* Lebegés (Aqua Relax) esetén a saját belépődet természetesen ki kell fizetned a fürdő felé.

* A kedvezmény független az éppen aktuális listaár mértékétől és az egyéb kedvezményektől.

* A kedvezmény az én egyedi, önkéntes felajánlásom alapján történik, tehát én jelzem majd neked, amikor kapod, és hogy meddig élhetsz vele.

* Természetesen erről, az ajándék alkalomról is lemondhatsz, ha akarsz, részben vagy egészben valaki más, rászoruló javára. Ha már úgyis Jófej👑 vagy... ;)

Bemutatkozás

Ki vagyok, honnan jövök, miért indultam el, merre tartok, és te miért tarts velem? Kiknek akarok, kiknek tudok és kiknek nem tudok segíteni?

Miért pont most?

Részemről, úgy tűnik, ez egy teljesen organikusan alakuló hosszabb életút logikus következő szakasza, a hetedik évhetem kezdete. Hogy Feldmár tanár úr szavaival éljek: “Itt az ideje, hogy kibújjon végre a kundalini kígyó a harmadik szememen.” :) (A tudatállapotok szivárványa c. könyvből).

Mindig is emésztett a vágy, hogy másoknak segítsek, de legbelül egészen ezidáig kételkedtem, hogy valaha is alkalmas leszek-e arra, hogy bárkinek is az áldására legyek.

Mostanra viszont már olyan sokan jelezték vissza, hogy ők engem kinek látnak (“természetes tehetségnek”), és minek látnak (“terápiás segítőnek”), és hogy az, aki vagyok, és az, amit hozok az életükbe, milyen áldást jelent számukra, hogy lassanként már magam is elkezdem elhinni magamról, hogy valami mégiscsak lehet a dologban, bennem. :)

A másik, még fontosabb oldala pedig, hogy a saját egyéni terápiáim során mostanra jutottam el oda, hogy elkezdjem valóban szeretni, elfogadni, és befogadni önmagam, akként, aki és ami vagyok. És mostanra jutott el bennem is az általam is kínált programok engem segítő hatása egy olyan kritikus szintre, hogy immáron az elégséges mértékben oldotta ki belőlem a gátló, szorongató görcseimet, amik eddig tétlenségre bénítottak a valódi utamon.

Ez persze sem azt nem jelenti, hogy én azt gondolnám magamról, hogy itt a vége a személyiségem fejlődésének, sem azt, hogy a körülöttem levők mind szeretnének engem. Az elsőnek (mármint az én napról-napra történő, folyamatos további fejlődésemnek) a reám váró fejleményeire egyre növekvő, izgatott várakozással tekintek előre. A második (a körülöttem levők rólam alkotott véleménye) pedig egyre kevésbé izgat, mivel én magam egyre biztosabb vagyok a saját belső jóságomban, és számomra elegendő bizonyíték az a tiszta indíték, amit a szívemben érzek; és az a néhány csodálatos lelkű ember, akiknek az értékes és nagyszerű barátságát bírhatom!

Miért pont én?

Mert nem az iskola padban tanultam meg, vagy könyvekből, hogy mi az az Önismeret, hanem az Élet olyan mértékben vezetett át tűzön és vízen, mint a nagy átlagból keveseket! *

És mindezt úgy, hogy a végén a Tudatosság tisztánlátásra nyitotta a szemem, hogy megértsem Önmagam, mint emberi lelket, és Másoknak is segíteni tudjak. És mert az Élet ily módon nem csupán megtört, hanem meg is szelidített. Mert alapvetően úgy látszik, hogy belső jósággal érkeztem erre a világra, ebbe az életbe, és az első 21 életévemben kérgesre szilárdult szív­páncélom alatt, valójában a második 21 életévem során is végig megőriztem ezt a lágyságot, míg az utóbbi két évben kapott felbecsülhetetlenül sok törődő és figyelmes segítségnek köszönhetően, ez a szív­páncél újra le nem került rólam lassanként.

És mert, a fentiek miatt, valószínűleg meg foglak érteni téged, és azonosulni tudok a Te helyzeteddel, de legalábbis kapcsolódni tudok majd ahhoz, amiben Te mész éppen. Ha meg nem, hát akkor egyszerűen csak elfogadlak. Olyannak, amilyennek én látlak. Leülök melléd és kitartóan ott leszek Veled, éjjel-nappal. Nem tágítok mellőled és számíthatsz rám, mindaddig, amíg csak szükséged lesz rám.

* Egyébként is az a meggyőződésem, hogy a személyes tapasztalat többet ér minden jótanácsnál, ezért azt tervezem, hogy belekezdek egy saját írásos (blog), vagy videó (vlog) élmény­beszámolóba az én személyes terápiás tapasztalataimról, amit itt az elindulok.hu weboldalon is közzéteszek majd.

Meg, ahogy majd beszélgetünk, ha szeretnéd, személyesen is szívesen mesélek majd magamról neked, amikor találkozunk.

Itt és most csupán az egyik hosszú sztorimat említem egyetlen rövid mondatban: kb. 40 évig éltem kapcsolat­függésben vagy függő kapcsolatban az életemet, intimitás­kerülő, vagy intimitás­függő társakkal és családtagokkal...

...és. Most. Szabad. Vagyok.

Miért pont te?

Boldog vagy? Te vagy az én emberem! Boldogtalan vagy? Hát, hiszen pont hozzád jöttem épp!

Igen, elsőre furcsának tűnhet, de “Boldog — Boldogtalannak” segíteni szeretnék, és azt sejtem, sokaknak fogok is.

Ami viszont nem jelenti azt, hogy minden egyes hozzám fordulónak tudok segíteni.

És persze azt sem jelenti, hogy mindenkinek segítenem kellene, vagy hogy mindenki, akivel találkozom, segítségre szorul.

Azt javaslom, hogy akkor fordulj hozzám, ha:

Miért ne?

Sajnos, mivel nem vagyok klinikai szakpszichológus, de még csak képesített mentálhigiénés szakember sem, ezért ha téged mentális patológiával diagnosztizáltak, akkor nem tudlak fogadni!

Csak annyit tudok segíteni, hogy amennyiben még nem állsz szakorvosi kezelés alatt, akkor ezúton buzdítalak, hogy mihamarabb bátran fordulj a megfelelő képesítéssel és engedéllyel rendelkező szakemberekhez, és gondosan válaszd ki a számodra megfelelő - értsd: igazán szimpatikus - pszicho­terapeutát, és bízz a törődésében és a szakszerű segítségében. Esetleg, ha kéred, tudok ajánlani egy-két általam ismert és jónak tartott szakembert.

Időbe fog telni míg újra összeforr a lelked, mint minden mély seb gyógyulása, de megéri, hidd el. És utána, ha vágysz rá, szívesen fogadlak valamelyik Relax alkalomra.

Illetve addig is, Kedves! A kávé és a süti ajánlatom azért Neked is szól! :)

Jogi nyilatkozat és felelősségvállalás

Programok

A neked kínált szolgáltatásaimról (a “programjaimról”) írok itt most részletesen, hogy előre tudd, mire számíts, amikor találkozunk. Hogyan készülj fel egy-egy alkalomra? Melyik programot mire javaslom és miért? *

* Valamint érdekességként pár gondolat a módszertani hátterekről, mely utóbbiról szintén tervezek egy érdekfeszítő videós ismeretterjesztő és interjú sorozatot elindítani a weboldalamon és valamely közösségi, vagy tartalom­megosztó csatornán. (Fogok szólni. :) )

A módszerekről általánosságban

Elöljáróban, összefoglalóan röviden csak annyit, hogy sok program nevében fogsz találkozni a “Relax” szóval. Nem véletlenül!

Én magam a bénító szorongásból jövök, és az elmúlt két évem legnagyobb részét azzal töltöttem, hogy megtanuljam szeretni és elfogadni magam, valamint kezeljem a mindennapi életben a leghétköznapibb eseményekkel kapcsolatban is bennem megjelenő, mindent elöntő szorongásomat. Mostanra ez viszonylag már jól megy, úgy értem, sikeres szinten (ezt úgy mondják szaknyelven, hogy megnőtt a “Reziliencia” szintem), de a relaxációs gyakorlásom rendszerességében való kitartásomon még mindig van mit javítanom.

Mindenesetre ez a személyes siker­tapasztalat ösztönzött arra, hogy tulajdonképpen erre a témára építsem fel a szolgáltatás portfóliómat, a “szortimentemet”: már tudniilik, hogy stresszcsökkentő és szorongás­oldó módszereket tanítok neked a gyakorlatban. *

* Mindazokat, amelyek nekem már beváltak. És szándékosan kihagyom azokat, amik nem.

A saját utam során találkoztam egy csomó — javarészt spirituális eredetű, de (nem véletlenül és persze cseppet sem mellékesen) relaxációs hatású — módszerrel, amiket én a magam esetében nagyon hasznosnak találtam és egyben a saját igényemhez igazítottam és tovább finomítottam.

Az, hogy eljössz hozzám egy-egy “kezelésre” (mentor program beszélgetésre, vagy relax program alkalomra), a valóságban két dolgot jelent majd:

  1. Megtapasztalod a saját testeden és lelkeden, hogy a módszerem hatékony-e számodra, vagy sem. És eldöntheted, hogy akarsz-e máskor is jönni és megkapni ugyanazt az élményt, illetve annak az egyre fokozottabb változatait (nyilvávalóan, ahogy te egyre jobban nyílsz majd ki, úgy tudnak a gyakorlatok is egyre nagyobb hatást kifejteni a testedre és a lelkedre). *
  2. Ha úgy döntesz, hogy szeretnéd, akkor én részleteiben is megtanítom neked, hogy pontosan mit csinálok veled és te hogyan tudod ugyanazt megcsinálni otthon magaddal (és persze másokkal is, ha akarod). *

* Addig jössz és annyiszor jössz, ameddig és ahányszor csak akarsz. Fogok szólni, ha én már nem tudok neked újat tanítani.

A gyakorlás kedvéért rajtam is kipróbálhatod, hogy mit hogyan csinálsz. Illetve a nyilvánvalóan csak mentális befele utak esetén, mint a meditáció, csinálhatjuk egyszerűen csak együtt, egymás mellett, “egymás terében”, bár ott is csinálhatjuk azt, hogy felváltva vezetjük egymást; és én visszajelzek neked, hogyan lehetsz még gyengédebb és figyelmesebb magadhoz.

Még egy utolsó megjegyzés az elöljáró szavaimhoz: sok “módszer”, ami nekem bevált és amelyekkel téged is megismertetlek majd, valójában nem elsősorbann stressz­csökkentő módszer, hanem valamely komoly, ősi spirituális hagyomány megvilágosodás felé vivő útjának egy rész­eszköze; és az általunk tapasztalt és oly nagyra tartott relaxáló, megnyugtató hatása csak mintegy mellék­hatás.

És ez talán így természetes is manapság. Hisz a jóga, a meditáció, a mantra éneklés, a szertartásos dobolás és didzseridú fújás és a sámáni, krisna vagy szúfi transz tráncok, hogy csak néhányat említsek a ma használatos stresszcsökkentő módszerek közül, valójában mind ilyen szentséges spirituális hagyományok becses részei. Vagy hogy a honos keresztény kúltúrkörből is hozzak két példát: az imádkozás és a szent szövegeken való elmélkedés, a kontempláció, nemcsak a keresztény miszticizmus személyes Isten-tapasztalási útjának szerves részei, hanem mindkettő kiváló nyugtató hatással is bír :)

Kevés kivételként talán a nyugati pszichológia letisztult alapjaira építkező “mindfulness” technikát említeném, ami viszont az éber teljes lelkű jelenben levés áldásait hozza az életünkbe. Ez a modern idők amerikai-izraeli tudósának, Jon Kabat-Zinn professzornak a találmánya. És annak egy speciális, a modern japánban feltalált változatát: a Shinrin Yoku-t (magyarul: erdőfürdő), mely a természetben gyakorolja ugyanezt a “nagyon ott levést” :)

Felkészülés a programokra

Általánosságban minden közös programunkra igaz lesz az, hogy a célja az, hogy a végére(!) — hangsúlyozom! A v.é.g.é.r.e!megnyugodj és a lelked megpihenjen annyira, hogy vissza tudj térni az egyensúlyi állapotodba, és minél tovább abban maradj (növeljük a “rezilienciád”).

Kérlek, ne marcangold, vagy ostorozd magad, ha mondjuk a binaurális hangfürdő alatt végig valami aggodalmon, vagy hülyeségen kattog az agyad. Ez normális, így működik, védi magát. A legvégére úgyis kitisztulsz és elcsendesedsz majd! *

* És ha csak egy pillanatig tart is a fizikai világban a belső csended a program végén, azt a pillanatot te magad, belül végtelenre nyúltnak érzékelheted! Majd megtanítalak erre is...

Szóval, kérlek, öltözz lazán, kényelmesen, amikor programra jössz, vagy ha úgy látod szükségesnek, hozz magaddal kényelmes ruhát, nálam át tudsz öltözni. Ha fürdőbe, vagy strandra megyünk, vagy erdőbe, annak megfelelő váltóruha és felszerelés legyen nálad (lásd az egyes programoknál).

Szánj időt az ideútra és a hazaútra, meg hogy kicsit gyönyörködj itt a Budai hegyekben, meg a kertben, meg a madarakban. Meg hogy legyen időd “megérkezni” lélekben. Ha még valaki lesz nálam, mielőtt te sorra kerülsz, addig leülhetsz a kertben az árnyékba, vagy a napra az egyik székre, kicsit megérkezni magadhoz és hozzám. Kérlek, adj időt magadnak arra, hogy a természetes szükségletednek megfelelően könnyíts magadon, és egy-két órával a közös programjaink előtt már ne egyél túl sokat (értsd, még a teljes jóllakásig se!), viszont fogyassz elegendő folyadékot, — már úgy értem, vizet! ;) *

* Ja, tényleg, ha alkoholos, vagy kábítószeres állapotban jössz, elküldelek, vagy max lefektetlek a fa alá és kifizettetem veled az alkalmat, teljes árban! Türelmes leszek veled, ez bármennyiszer megtörténhet, előfordulhat a közös munkánk során, és én következetesen mindig így fogom kezelni. Előbb-utóbb továbbléphetünk majd együtt a következő szintre... És persze az is rendben van, ha néha újra visszaesel. Akkor is veled maradok és büszkén fogom végignézni, ahogy vállalod a felelősséget a tetteidért minden egyes alkalommal.

Szóval amikor jössz, készülj egy kis testi-lelki megnyugvással, egy kis befelé fordulással és egy kis önreflexióval. *

* De! Ha ez az elején még nem megy, hát pont ne aggódj miatta, kérlek, hiszen pont azért jössz, hogy idővel, fokozatosan lelassulj, kívül, belül, egészen addig, míg végül meg tudod figyelni önmagadat és végre minden pillanatodat a maga teljességében meg tudod majd élni. Ne feledd! Gyakorlás teszi a mestert. ;) Légy türelmes magadhoz. Nagyon! Szeretlek.

Sőt! Megdicsérlek téged! Már az nagyon nagy dolog, hogy sz(e)ánsz magadra annyi időt, hogy tegyél magadért és elgyere hozzám egy kis önkényeztetésre, önszeretetre, önbabusgatásra, önelfogadásra; és szert tegyél egy-egy újabb adag önbecsülésre! Gratulálok! +1, thumbs-up, A+, vagy csillagos 5*-ös! Kultúrától függően :) (Gyorsan, súgva hozzáteszem, hogy >>...na, és ha nem jössz egy darabig, vagy olykor, mert nincs kedved, vagy mert fáradt vagy, lázadsz és hagyjanak békén és eleged van mindenből, és Attila, te se okoskodj, és különben is ne szeress engem ennyire, mert elegem van belőled, meg a filozófiáidból, meg az egész istenverte önismeretből, meg a terápiából, meg a csoportozásokból...<< — szóval ez is rendben van! Majd jössz újra, amikor jól esik, amikor akarsz, amikor kedved tartja. Nem fogok szólni egy rossz szót sem, csak bejössz, leülsz a lila kanapéra, vagy lefekszel, vagy ahogy tetszik, és én csak itt leszek veled abban, amivel éppen érkezel, vagy a semmivel, ha éppen úgy leszívott a világ, hogy üresen jössz...)

Isten hozott, Testvér! Lássuk, mi a mai program!

Utazás (Vision Relax)

Az Utazás (Vision Relax) egy általam kínált fő relaxációs szolgáltatás, mely a Beszélgetés (Mentor Program)-tól független, különálló egyéni program (bár a két program nem zárja ki egymást ;)

/szerkesztés alatt/

Mire számítsak?

/szerkesztés alatt/

Hogyan készüljek?

Az általános felkészülési javaslatokon túl nem igényel különleges előkészületet.

Mennyibe kerül?

Jelenleg a bevezető kedvezmény keretében a teljes árból kapsz 75% kevezményt, 2020. szeptember 30-ig, így az Utazás (Vision Relax) díja alkalmanként 5000Ft.

Egyéb tudnivalók, érdekességek

/szerkesztés alatt/

Érintés (Contact Relax)

Az Érintés (Contact Relax) egy általam kínált fő relaxációs szolgáltatás, mely a Beszélgetés (Mentor Program)-tól független, különálló egyéni program (bár a két program nem zárja ki egymást ;)

/szerkesztés alatt/

Mire számítsak?

/szerkesztés alatt/

Hogyan készüljek?

Az általános felkészülési javaslatokon túl nem igényel különleges előkészületet.

Mennyibe kerül?

Jelenleg a bevezető kedvezmény keretében a teljes árból kapsz 75% kevezményt, 2020. szeptember 30-ig, így az Érintés (Contact Relax) díja alkalmanként 4000Ft.

Egyéb tudnivalók, érdekességek

/szerkesztés alatt/

Lebegés (Aqua Relax)

A Lebegés (Aqua Relax) egy általam kínált fő relaxációs szolgáltatás, mely a Beszélgetés (Mentor Program)-tól független, különálló egyéni program (bár a két program nem zárja ki egymást ;)

Az általam eddig megfelelőnek talált intézmények (medence, vízhőmérséklet, vízszint, zsúfoltság, távolság, ár):

Kérlek, alaposan tájékozódj a fenti oldalakon és nézd meg az útvonaltervezőt is, mielőtt helyszínt választasz. Vedd figyelembe az esetleges nyitvatartási korlátozásokat is.

Közlekedhetünk együtt is a kiválasztott helyszínre, ha mindkettőnknek úgy alkalmas, akár közösségi közlekedéssel, akár valamelyikünk autójával, vagy akár találkozhatunk a helyszínen is, például már csak bent a medencében. Ezt előtte úgyis részletesen egyeztetjük telefonon, cseten, vagy emailben.

Mire számítsak?

Hát, legfőképpen arra számíts, hogy el fogod veszíteni a fejed! :) Jó értelemben, persze. Észre sem fogod venni, mert annyira temészetesen, organikusan, magától értetődően történik majd.

Ahogy bemegyünk a medencébe, pár percünk lesz, hogy lélekben megérkezzünk, elcsendesedjünk, és egy kicsit megszokjuk a víz hőmérsékletét, (meleg lesz, nagyon, de te ezt a lebegés közben nem fogod érzékelni, csak előtte és utána).

Pár apró instrukciót fogok a füledbe suttogni, néhány kedves, megnyugtató szóval, egyszerűen emlékeztetve, hogy mi következik és javasolva, hogy bízz bennem.

Majd a lehető legtermészetesebb módon lazán felfektetlek a víz színére, vagy az ölembe veszlek a vízben, és finom, de határozott mozdulatokkal elkezdelek mozgatni és ringatni a vízben, különböző irányokban, lassan, egyenletesen, hosszú mozdulatokkal, és harmonikus, oldal irányú hullámoztatással.

A te dolgod csak annyi, hogy lehetőleg minden testtagodat teljesen ernyeszd el, és add át magad az élménynek.

Elképzelhető, hogy ahogy bemegyünk a medencébe, kicsit zavarban leszel, mert lesznek körülöttünk más fürdő látogató vendégek is. Ezen a zavarodon én pillanatok alatt átsegítelek majd a határozott, magabiztos, és megnyugtató fellépésemmel. Egyébként a tapasztalatom az, hogy a kívülállók szinte egyáltalán nem vesznek tudomást rólunk, sőt, a legtöbben már megszokták a jelenlétünket, vagy ha valakik (főleg az ártatlan, őszinte gyermekek) édeklődéssel figyelnek is max egy-két percig, azt is végtelen tapintattal teszik, aztán egy idő után úgyis mennek a saját dolgukra. Ütközés még soha nem történt, erre én gondosan ügyelek. Ha túl sok a vendég, várunk egy kicsit addig, amíg lefogynak, vagy átmegyünk egy másik medencébe.

A víz kiválóan vezeti a hangot, ezért az áramlásod egy pontján, egy megnyugtató mantrát énekelve a mellkasommal megrezegtetem a tested és az azt körülvevő viz közeget. Ezt te odabent a “regresszió” állapotában távoli szirén énekként fogod hallani, vagy méhen belüli, magzati emlékeket élsz újra arról, amikor édesapád énekelt neked annak idején, amikor még csak várt téged édesanyád hasát simogatva a tenyerével, amíg te odabent voltál. Vagy ha ő nem is tette volna akkoriban, most majd megtapasztalod, milyen is lett volna az az élmény. Elárulom: csodálatos :)

Jó lesz neked, na, ígérem! ;)

Az egész program pár percig fog tartani csupán, de számodra az idő érzékelés megszűnik majd, és akár csodálatos mód több órás hosszúságúnak is tűnhet majd utólag ez a bensőséges szertartás.

Amikor befejezem a ringatásodat, lassan, finoman hozlak majd vissza a hétköznapi tudatosságodba azáltal, hogy határozott mozdulattal kiültetlek a medence szélére, az ülökére, vagy a lépcsőre, és lehelyezem a talpaidat a talajra, egyiket a másik után, majd háromszor megsimítom az arcod a tenyeremmel fentről lefelé. Ekkor érezni fogod, hogy lassan elengedlek, te pedig ösztönösen megtartod majd magad az ülő pozíciódban. Visszaveszed az irányítást a tested felett.

Nem kell azonnal kinyitnod a szemed, adhatsz még időt magadnak a belső, lelki lebegésre, és a fokozatos visszaérkezésre. Én tapintatosan ülök majd melletted, figyelve rád, de már nem érek majd hozzád. Egész addig leszünk így, amíg te ki nem nyitod a szemed, és lábra nem állsz, vagy odébb nem úszol (a boldogságban ;) )

Végeztünk. Ha akarsz, úszhatsz, szaunázhatsz, vagy csinálhatsz bármi mést, amihez csak kedved lesz. De javasolni fogom, hogy a szavakat még ne szaporítsuk majd, hogy “ne beszéljük szét azt a szép kegyelmi teret”, amit együtt létrehoztunk. Ha akarod, a fürdőből kijövet kiülhetünk kicsit a parkba, vagy beülhetünk a kávézóba beszélgetni kicsit, és akkor ott megoszthatod, hogy mit éltél át, hogy merre is jártál te a szertartás közben.

Hogyan készüljek?

Javaslom, hogy nézz utána a programunknak helyszínként válaszott fürdő honlapján, hogy a házirendben mit kérnek, vagy mit javasolnak, illetve mire adnak lehetőséget.

Mindenképpen hozz kényelmes úszódresszt, vagy fürdőruhát, törölközőt, és papucsot. Hasznos, vagy akár kötelező is lehet az úszósapka használata. Úszószemüvegre magához a programhoz nem lesz szükséged, viszont, ha szükségesnek ítéled meg, hozz magadnak vízálló füldugót.

Javaslom, hogy a program előtt ne tölts sok időt az intézményben és a medencében, hogy ne fáraszd el magad nagyon előre. Ne fogyassz sok és nehéz ételt, csak valami könnyű, vegyeset, legfeljebb egy-két órával a program előtt, ne később. Fogyassz viszont elegendő ivóvizet, és könnyíts magadon közvetlenül a program előtt, hogy közben ne feszítsen ;)

Nézd át, kérlek, az általános felkészülési javaslatokat is.

Mennyibe kerül?

Jelenleg a bevezető kedvezmény keretében a teljes árból kapsz 75% kevezményt, 2020. szeptember 30-ig, így a Lebegés (Aqua Relax) díja alkalmanként 3000Ft.

Egyéb tudnivalók, érdekességek

Tekintve, hogy senki nem zavar majd ki minket a program után közvetlenül a fürdőből, hisz a belépőt kifizettük, ha akarsz, maradhatsz még töltődni, úszni, vagy akár napozni, vagy szaunázni, ahogy kedved tartja, én ki szoktam használni a belépővel rendelkezésre bocsátott teljes időkeretet. Az Oriental Spa belépőjével legutóbb az Aquaworld terébe is szabad volt a bejárás.

Ezt a vizes szertartás programot több különböző “gyógyító” vizes módszer elemeiből raktam össze: lesz benne egy kis Watsu masszázs, egy kis Aqua Healing tánc, és egy kis Fly Deeper ringatás. Ha esetleg az izmaid is fájnak, vagy kifejezetten igényled a fiziológiás ellazítást, és külön megkérsz rá, akkor adok egy kis Aqua Relaxáció masszázst is, de ez a program a többihez hasonlóan elsősorban a lelkeden keresztül hat majd vissza testedre.

Beszélgetés (Mentor Program)

A Segítő Beszélgetés (Mentor Program) a tulajdonképpeni keretprogramunk, abban az esetben, ha hosszabb együttműködésre szerződünk (3-6-9-12 hónap). Merthogy javasolni fogom, hogy szerződjünk, ha csak szóban is, és tűzzünk ki együtt egy sikerélményt nyújtó, reális célt neked, amit együtt elérünk az adott időre. Amely idő alatt heti-kétheti rendszerességgel találkozunk segítő beszélgetés céljából. Az első két alkalommal mindenképpen személyesen, utána viszont folytathatjuk akár online video csetben is a programot, ha akarod.

Persze találkozhatunk alkalmanként is, mindenféle elköteleződés nélkül, ha neked arra van igényed, ígérem erre is és rád is teljesen nyitott leszek.

A fő programon belül további fakultativ alprogramokra nyílik még lehetőségünk (lásd az ezután következő összes program), ezek közül a közös kedv, vágy és szimpátia alapján választunk, ha akarunk egy-egy alkalomra. Vagy nem választunk, majd eldöntjük, teljesen szabadok vagyunk. Illetve, olykor én is fogok neked javaslatot tenni, vagy akár meglepetésként készülni valamelyikkel (ha kimegyünk homokozni a kertbe, adok játszós ruhát ;)), és lehet, hogy olykor átcsapunk egy másik fő programra (Érintés, Utazás), ahogy az idő engedi és a szükség kívánja.

Mire számítsak?

Mindenfélére. Mélyre és magasra. Könnyedre és nehézre. Részemről sok elfogadásra és óvatos konfrontációra. A magad részéről pedig csupa meglepetésre. Nevetésre és sírásra (zsepi van bőven).

Néhol érvelünk majd magunknak (pl.: Katie Byron: 4 kérdés), vagy összefüggéseket és ismétlődéseket keresünk, kognitívan, precízen. Máskor belefeledkezünk a belső gyermek meditációnkba, és csak öleljük, öleljük, öleljük azt a kis Drágát a végtelenségig... Olykor megdöbbenünk magunkon, máskor rácsodálkozunk magunkban valami szépre. Leszel dühös rám, magadra, a világra, a szüleidre, és a családtagjaidra, még a saját gyermekedre is — akár megszületett, akár nem, akár meghalt, akár nem. Aztán leszel majd megbékélt és betelt, megelégedett, és elfogadó. Érzel majd magadban náci gonoszt és angyali jót.

Számíts rá, hogy a szimpátia, még ha a kezdeti találkozásaink idején kölcsönösen megvan is, a teljes bizalom (a “rapport&dquo;) kialakulásáshoz bizony idő kell. És közben, ahogy mondtam, lesz, hogy utálni, sőt gyűlölni fogsz, és ez így lesz rendjén, ez a dolgom, többek között, ezért vagyok, hogy mindenben, ami csak benned van, te Drága, lélek, elkísérjelek a te saját utadon, hogy végre szabadon lehessen a valóságod, megtapasztald és elfogadd, hogy ez a sok csoda, ez a színes szivárvány, mind te vagy! (Magamnak is mondom ám most mindezt ;))

Hogyan készüljek?

A Beszélgetés (Mentor Program) az általános felkészülési javaslatokon túl nem igényel különleges előkészületet (alprogram esetén a kivételeket lásd alább).

Mennyibe kerül?

Jelenleg a bevezető kedvezmény keretében a teljes árból kapsz 75% kevezményt, 2020. szeptember 30-ig, így a beszélgetés díja óránként 2500Ft. *

Ugyanez vonatkozik az összes többi alprogramra, amit a Segítő Beszélgetés (Mentor Program) keretein belül folytatunk (lásd az összes ez után következő programot).

Kövesd nyomon a többi kedvezmény lehetőséget is.

* A beszélgetési óradíj a fő relax Programok alkalmi díját nem tartalmazza. Ha a Beszélgetés (Mentor Program) alatt az én javaslatomra megyünk át egy másik fő programba — Utazás (Vision Relax Program) vagy Érintés (Contact Relax Program), ez a két ellentétes irány lehetséges —, és neked az még csak az első olyan program alkalmad lesz, akkor annak a külön díjának csak az 50%-át fogom elkérni tőled, de el fogom kérni, még a beszélgetés óradíján felül.

Egyéb tudnivalók, érdekességek

Alapvetően a Gestalt iskola megengedő szemléletmódja került igazán közel a szívemhez az utóbbi időben, és én magam is ebben fejlődtem a legtöbbet, ezért téged is ennek szellemében tervezlek kísérni.

Említettem már, hogy amikor kognitívan dolgozunk, használni fogjuk Katie Byron: 4 kérdés módszerét, és hogy relaxációra pedig alkalmazunk belső gyermek meditációt. Ez utóbbi elsősorban John Bradshaw gyakorlati munkásságán alapszik.

Viszonylag gyakran elővesszük majd Eric Berne: Tranzakció analízis (Emberi játszmák) felfogását, és építünk majd az Erikson-i személyiség fejlődés modellre, illetve annak Ken Wilber által továbbfejlesztett Integrál személyiség fejlődés modell nevű verziójára, ez utóbbit szintén használjuk majd vezetett meditációs gyakorlat fókuszaként! (Ez egyébként érdekes, különleges és szerintem az országban egyedülálló! Szerintem.)

Tudatos ellazulás (Aware Relax)

A Tudatos ellazulás (Aware Relax) egy alprogram a Segítő Beszélgetés (Mentor Program) keretein belül.

Mire számítsak?

A program lényege az, hogy együtt gyakorlunk különböző relaxációs módszereket: meditáció, kontempláció, mindfulness, jóga, stb.

Egy alkalommal persze csak egyet, 15-20 percben, fél-egy órában, de több alkalommal.

Egymás után többet is megmutatok majd, hogy mindegyiknek ráérezhess az ízére és kiválaszthasd azokat, amelyek neked testhez állók lesznek.

Alkalomról alkalomra mélyíted a tudásod és a tapasztalatod, és kiépíted a rendszerességed és a rutinod.

Spontán, vagy előzetes egyeztetéssel kerítünk rá sort egy vagy több alkalommal, igény szerint, de leginkább várhatóan minden alkalommal :)

Vagy soha. Meglátjuk. Mondtam, hogy megengedően állok hozzá. :)

Hogyan készüljek?

Az általános felkészülési javaslatokon túl nem igényel különleges előkészületet.

Mennyibe kerül?

A Segítő Beszélgetés (Mentor Program) keretén belül, és annak díjszabása szerint, jelenleg, akciósan óránként 2500Ft.

Egyéb tudnivalók, érdekességek

Megtanítom neked majd az egyik kedvenc meditációmat, amit Mooji, a végtelen egyszerűségével megkapó vezető javasol a lelki nyugalmat keresőknek (“(Isten) Vagyok”), és te pedig, annak majd a számodra megfelelő, vallásos, vagy nem vallásos formáját magadnak alakíthatod ki, ahogy kedved tartja.

És olyan is lehet, hogy te tanítasz nekem, ha akarsz, olyat, ami nekem új, vagy amiről te többet tudsz, amiben több a tapasztalatod. Hiszen én is fejlődök a saját utamon, miközben téged kisérlek a tiéden.

Erdőfürdő (Nature Relax)

Az Erdőfürdő (Nature Relax) egy alprogram a Segítő Beszélgetés (Mentor Program) keretein belül.

Mire számítsak?

/szerkesztés alatt/

Hogyan készüljek?

Az általános felkészülési javaslatokon túl nem igényel különleges előkészületet.

Mennyibe kerül?

A Segítő Beszélgetés (Mentor Program) keretén belül, és annak díjszabása szerint, jelenleg, akciósan óránként 2500Ft.

Egyéb tudnivalók, érdekességek

/szerkesztés alatt/

(H)ős-történet (Fairy Tale Relax)

A(z) (H)ős-történet (Fairy Tale Relax) egy alprogram a Segítő Beszélgetés (Mentor Program) keretein belül.

Mire számítsak?

/szerkesztés alatt/

Hogyan készüljek?

Az általános felkészülési javaslatokon túl nem igényel különleges előkészületet.

Mennyibe kerül?

A Segítő Beszélgetés (Mentor Program) keretén belül, és annak díjszabása szerint, jelenleg, akciósan óránként 2500Ft.

Egyéb tudnivalók, érdekességek

/szerkesztés alatt/

Szabad önkifejezés (Art Flow Relax)

A Szabad önkifejezés (Art Flow Relax) egy alprogram a Segítő Beszélgetés (Mentor Program) keretein belül.

Mire számítsak?

/szerkesztés alatt/

Hogyan készüljek?

Az általános felkészülési javaslatokon túl nem igényel különleges előkészületet.

Mennyibe kerül?

A Segítő Beszélgetés (Mentor Program) keretén belül, és annak díjszabása szerint, jelenleg, akciósan óránként 2500Ft.

Egyéb tudnivalók, érdekességek

/szerkesztés alatt/

Szív‐Hang (Sound Bath Relax)

A Szív‐Hang (Sound Bath Relax) egy alprogram a Segítő Beszélgetés (Mentor Program) keretein belül.

Mire számítsak?

Valószínáleg lefekszel a kanapéra, vagy a szőnyegre, vagy odaülsz a mélynyomó láda mellé a parkettára és átöleled. Azután jó lesz neked.

Az ún nevezett HeartBeat effektus megrezegteti a testedet, a mellkasodat és minden lélekjárta testüregedet. A binaurális hanghatások pedig kimozdítanak a hétköznapi tudatállapotodból egy sokkal megnyugtatóbb és pihentetőbb lelkiállapot felé. És megnyugszol és feltöltődsz.

Aztán lehet, hogy tovább is megyünk, és más zenét is játszok neked, ha igényed és hajlamod lesz rá, és akkor aztán gyermeki önfeledtséget fogsz megélni. Lehet, hogy sírdogálsz is kicsit, vagy zokogsz egy sort. Ez természetes, és segítő hatású lesz számodra.

Hogyan készüljek?

Az általános felkészülési javaslatokon túl nem igényel különleges előkészületet.

Mennyibe kerül?

A Segítő Beszélgetés (Mentor Program) keretén belül, és annak díjszabása szerint, jelenleg, akciósan óránként 2500Ft.

Egyéb tudnivalók, érdekességek

Előre elárulom neked, hogy a program kezdő zenei témája a Marconi Union - Weightless című műve lesz. Ha még nem ismered, keresd meg a neten, ha akarod és hallgass bele nyugodtan már otthon. :)

Telefonos támogatás (Support Call)

A Telefonos támogatás (Support Call) egy alprogram a Segítő Beszélgetés (Mentor Program) keretein belül.

Akkor veheted igénybe, ha legalább 3 hónapra elköteleződtél velem.

Mire számítsak?

Arra, hogy felhívsz és meghallgatlak. Ha éppen annyira sürgős a lelkiállapot, amiben vagy, hogy nem várhat. Esetleg segítek megnyugodni, vagy megtalálni a megoldást a téged zaklató szituációra. Elképzelhető, hogy a telefonban beleviszlek egy relaxációs gyakorlatba. Ehhez esetleg átválthatunk video hívásra.

Hogyan készüljek?

Sehogy. Tárcsázz. Legyen elég egység a kártyádon. Ha video hívást indítunk, legyen elég adatkereted, és akku töltöttséged. Nem kell felöltöznöd, megfésülködnöd, sem semmi ilyesmi. Jó vagy úgy, ahogy vagy. Őszintén. Csipásan, kisírt szemekkel, lógó takonnyal, ágyban párnák közt. Ja, tényleg, mindenképpen keress azért egy csendes helyet a környezetedben, ahol biztonságban érzed magad legalább annyira, hogy meg tudj nyílni a hívás közben, és ne félj attól, hogy mások meglátnak, meghallanak téged, vagy ne adj isten, beleszólnak vagy más módon megzavarják a beszélgetésedet velem. Ha nagyon zaklatott vagy, bele foglak vinni egy relaxációs gyakorlatba, tehát, jó ha le tudsz ülni, vagy feküdni úgy, hogy a szemedet is be tudd hunyni.

Mennyibe kerül?

A Segítő Beszélgetés (Mentor Program) keretén belül, és annak díjszabása szerint, jelenleg, akciósan óránként 2500Ft.

Egyéb tudnivalók, érdekességek

Telefonon keresztül is tudlak relaxációban vagy imaginációban vezetni, még videokép hívás sem kell hozzá, bár jobban szeretem ha van, és úgy helyezkedsz el, hogy lássam az arcod és a mellkasod, lassan majd megtanulom, hogy a légzésed hangja alapján vezesselek.

Technikai tudnivalók

Céges és ügyviteli információk.

Szolgáltató adatai

Szilágyi Attila Sándor kisadózó egyéni vállalkozó

Kapcsolattartás és helyszín

Egyéb előzetes írásbeli megállapodás híján, minden szolgáltatásomat — az Aqua Relax Program kivételével — a vállalkozásom székhelyén nyújtom. Cím: 1125 Budapest, Istenhegyi lejtő 6.

Közös megegyezés és a körülmények függvényében, ha szeretnéd, az egyes programokat megtarthatjuk a kertben, vagy a kert alatti kiserdőben is (ez utóbbi magánterület, az Erdei Iskolához tartozik, az igazgatóval én megállapodtam erről).

Eltérő előzetes megegyezés híján a Segítő Beszélgetések (Mentor Program) keretében beiktatott minden egyéb esetleges kültéri program (elsősorban az Erdőfürdő (Nature Relax) és a Szabad Önkifejezés (Art Flow Relax) programok) találkozási pontja szintén a székhelyem címe.

Kapcsolati adatok:

Időpont foglalás, módosítás és lemondás

Időpontot foglalni, módosítani, vagy lemondani telefonon, SMS-ben, emailben, messengeren, vagy a facebook időpont foglalás funkcióját használva tudsz, legkésőbb 24 órával a foglalni kívánt időpont előtt.

Tipp: ha a facebook időpont foglaló funkcióját használod, nagy valószínűséggel elsőre találsz szabad időpontot, így kevesebbet kell egyeztetnünk, gyorsabban végzel.

Időpont foglalás

A foglaláshoz, kérlek add meg az alábbi adatokat:

A foglalásodat én 4 órán belül írásban visszaigazolom, kérlek, vedd figyelembe, hogy a foglalásod csak onnantól érvényes, hogy a visszaigazolást elküldtem neked. Ha nem alkalmas nekem az általad vágyott időpontot, felveszem veled a kapcsolatot, és keresünk másik, mindkettőnknek megfelelő közös időpontot.

Időpont módosítás és lemondás

Az időpont előtt legkésőbb 24 órával a foglalásodat lemondhatod, vagy átkérheted másik időpontra. 24 órán belül egyiket sem fogadom el, a foglalt szolgáltatást ki kell fizetned, akkor is, ha jelzed, hogy nem jössz, és helyetted fogadok mást.

Számlázás és fizetés

Az általad megrendelt és igénybevett szolgáltatásaimért a kettőnk közötti írásbeli (email, messenger, sms is érvényes) közös megegyezés szerinti módon és időben fizetsz. Ennek híján az adott szolgáltásra a weboldalon és a közösségi hirdetési felületeken általam meghirdetett fizetési mód és ütemezés érvényes. Egyéb hirdetmény híján az egyéni szolgáltatásaid ellenértékét a szolgáltatás végén személyesen készpénzben, vagy legkésőbb 3 napon belül átutalással (banki átutalás, PayPal, Revolut) a jelen fejezetben fentebb található fizetési adatok megadásával rendezheted felém.

Előre történő fizetést elfogadok, kedvezményt csak a kifejezetten ilyen tartalommal meghirdetett akció keretében adok.

Amennyiben Aqua Relax program esetén önként felajánlod, hogy adományként kifizeted az én fürdő belépőmet is, annak összegéről én nem fogok tudni neked számlát kiállítani, de a fürdőtől kérhetsz, ha akarsz.

Elektronikus fizetési mód esetén minden esetben állítok ki számlát a nevedre és a címedre, a jogszabályi határidőn (teljesítés utáni 15 napon) belül, ezért a számlázási adataidat, kérlek, a határidőn belül bocsásd a rendelkezésemre. Ellenkező esetben technikai számlát állítok ki, és az adott fizetésre vonatkozó számla igényedet később sem tudom teljesíteni.

Kérlek, hogy készpénzes fizetés esetén, előre jelezd a személyes, papír alapú számlaigényedet.

Fizetési késedelem esetén a jogszabályok által megszabott behajtási átalányt és késedelmi kamatot követelek tőled.

Teljesítés, felmondás és reklamáció

Alkalmi egyéni szolgáltatást a megállapodott kezdési időpont utáni 15. perctől teljesítettnek tekintem, akár megjelentél, akár nem, ki kell fizetned, azzal együtt, hogy dönthetek úgy, hogy rövidített szolgáltatást nyújtok, vagy egyáltalán nem nyújtok szolgáltatást az adott alkalommal.

Ha én nem jelenek meg ugyanezen időkorláton belül, akkor a szolgáltatást nem vagy köteles igénybevenni, ez esetben nem kell fizetned sem, illetve az előre kifizetett összeget visszafizetem neked. Ha ezt háromszor megteszem veled, (értsd: egymás után háromszor legalább 15 percet kések), a negyedik alkalmat nem kell kifizetned. Ez kártérítés, nem ajándék, minden további anyagi követelést kizár.

Hosszabb együttműködési megállapodás (pl.: Mentor Program) esetén, ha valamelyikünk háromszor nem jelenik meg, a másikunk jogosult az együttműködési megállapodást felbontani, az eredeti anyagi követelés mellett.

Előbbieket a másik előzetes tájékoztatása esetén és elháríthatatlan kivétel esetén nem alkalmazzuk.

Ha az együttműködésünk során szerinted kárt okoztam neked, polgári jogorvoslatért a magyar hatóságokhoz, békéltető testületekhez és bíróságokhoz fordulhatsz. Anyagi kár igényed esetén a hatályos vállalkozási jog szerint felelek.

Az általam folytatott tevékenységekre és az azok keretében nyújtott és ezen az oldalon részletezett szolgáltatásaimra vonatkozó jogi felelősség nyilatkozatomat az alábbi dokumentumban tettem közzé: Jogi nyilatkozat

Az elindulok.hu weboldalon semmilyen látogatói vagy felhasználói adatot nem kezelek, sütiket nem tárolok.

Az általam használt közösségi oldalak (pl.: facebook.com/elindulok) és egyéb nyilvános publikációs felületek adatkezelési tevékenységéért azok üzemeltetői felelősek. Ha egy ilyen médián keresztül kommunikálsz velem, vagy foglalsz nálam időpontot, akkor elfogadod a szóban forgó harmadik fél feltételeit, és én is elfogadom.

Az ügyfeleim és a hozzám fordulók személyes adatait (név, cím, telefon, email, stb.) és felhasználói adatait (foglalás, időpont, igénybe vett szolgáltatás, stb.) szigorúan bizalmasan, a szolgáltatás igénybevétele kapcsán tudomásomra jutott magánjellegű megosztásaidat pedig titoktartási kötelezettséggel kezelem.

Panasz, észrevétel, kérdés esetén, kérlek, keress meg az alábbi elérhetőségeim valamelyikén: abuse@elindulok.hu vagy abuse@szilagyiattila.hu

Adatvédelmi panasz esetén a NAIH segítségét kérheted.

Impresszum és szerzői jogok

Szerző: Szilágyi Attila Sándor, 2020©szilagyiattila.hu, elindulok.hu

Minden általam az online felületeimen közzétett saját szellemi termék (cikk, poszt, hozzászólás, kép-, video- és hanganyag, stb.), beleértve ezt a dokumentumot és a többi saját üzleti tevékenységemmel és a működésemmel kapcsolatos tájékoztatóimat, az ismeretterjesztő és a reklám célú publikációimat, a Szerzői Jogi tv. védelme alatt áll. Ha nem jelöltem másként, az írásbeli hozzájárulásom nélkül semmilyen anyagi haszonszerzés céljából történő további felhasználást nem engedélyezek.

A közösségi portálokon történő, jóhiszemű (pl.: figyelemfelkeltés, értesítés), magáncélú megosztáshoz ezúton hozzájárulok.

Amennyiben szeretnéd felhasználni valamely szellemi termékemet a fentiekben kizárt esetekben, az alábbi elérhetőségeim valamelyikén lépj velem kapcsolatba: kapcsolat@elindulok.hu vagy kapcsolat@szilagyiattila.hu

Amennyiben az oldalaimon tudtomon kívül szerzői joggal védett tartalmat használok, amelynek felhasználási jogaiért esetleg nem fizettem, a jogtulajdonos az alábbi elérhetőségen léphet velem kapcsolatba: abuse@elindulok.hu vagy abuse@szilagyiattila.hu

Kelt: Budapest, 2020. július 10.

Szilágyi Attila

szia@elindulok.hu