Elindulok.hu

Üdvözöllek!

Szilágyi Attila vagyok, önismeret iránt érdeklődő lelki segítő és relaxációs tréner tanonc.

Szeretettel meghívlak egy közös kísérletezésre és felfedezésre: tapasztaljuk meg együtt a figyelem, a gyengédség, a törődés, a felhőtlen játék és a lelki nyugalom erejét.

Az alábbiakban tájékoztatlak a neked nyújtott szolgáltatásaimról és az együtt­működésünk általam javasolt kereteiről.

Tartalom

Bemutatkozás

Miért pont én?

Eddigi életem során sok mindenen mentem keresztül, ezért amikor beszélgetünk, valószínűleg meg foglak érteni téged és kapcsolódni tudok majd ahhoz, amiben Te mész éppen. Az utóbbi években sokat tanultam magamról és sokat változtattam a gondolkodásomon azért, hogy jobb legyen az életem. Ezeket a megtapasztalásaimat szeretném veled megosztani, hátha te is tudsz meríteni belőlük önmagad számára.

Megjegyzés: Bár szívből remélem, hogy találkozásaink mindkettőnk javára válnak, hangsúlyozom, hogy ez nem terápia. Nem vagyok sem pszichológus, sem pszichiáter. Amennyiben diagnosztizált lelki patológiád van, úgy kérlek, fordulj államilag regisztrált szakemberhez.

Jogi nyilatkozat és felelősségvállalás

Miért pont te?

Akkor fordulj hozzám, ha:

 • Vágysz a belső nyugalomra és kiegyensúlyozottságra.
 • Különleges figyelmességgel akarod kényeztetni magad.
 • Szeretnél kitörni valamilyen többször ismételt ördögi körödből.
 • Pártatlan, józan visszajelzést kérsz a helyzetedre és a gondolataidra.
 • Jól jönne egy társ, aki támogat és végig­kísér miközben kitűzöd és eléred a céljaidat.

Programjaim

Minden programom célja, hogy a végére megnyugodj és a lelked megpihenjen annyira, hogy vissza tudj térni az egyensúlyi állapotodba és minél tovább benne is maradj.

Amikor eljössz hozzám:

 1. Megtapasztalod a saját testeden és lelkeden egy-egy gyakorlat hatását.
 2. Megtanulod a gyakorlat részleteit, hogy önállóan tudd végezni otthon vagy bárhol.

Felkészülés a programokra

Öltözz kényelmesen, amikor hozzám jössz, vagy hozz magaddal kényelmes ruhát, amibe át tudsz öltözni.

Szánj elegendő időt az ideútra és a hazaútra, a program előtt megérkezni lélekben magadhoz és hozzám és a program után feldolgozni magadban az élményt.

Fogyassz elegendő folyadékot. Ne fogyassz alkoholt, vagy kábítószert. A kertben dohányozhatsz az alkalom előtt és után.

Időpont foglalás

Belső Utazás (Vision Relax)

Az Belső Utazás (Vision Relax) egy a Mentor Program-tól független relaxációs alkalom, mely során lehetőséget adsz magadnak a tudatalatti érzelmi szükségleteid betöltésére és az esetleges gátjaid kioldására.

Mire számítsak?

Kényelmesen elhelyezkedsz a kanapén és miután kellemesen ellazult, pihentető állapotot tapasztalsz meg, a tudattalan emlékeidet formálhatod képi jelenetekké, amiket elmesélhetsz nekem.

Az utazásod során megélheted egy fontos életeseményedet olyankor, amikor az a számodra kívánatos módon alakul. Ha akarod, biztonságban szembenézhetsz a rejtett félelmeiddel, kijavíthatod a hibás mintáidat és megadhatod magadnak mindazt, amire a lelked vágyik.

Az utazásod hatásosságát olykor a látott kép részleteire, a történetvezetésre és a főszereplő döntéseire vonatkozó kérdésekkel és javaslatokkal segítem.

Hogyan készüljek?

Amikor Belső Utazás (Vision Relax) programra jössz, elegendő, ha az általános felkészülési javaslataimat figyelembe veszed.

Mennyibe kerül?

A bevezető kedvezmény ideje alatt a Belső Utazás (Vision Relax) díja alkalmanként 16.000Ft.

Időpont foglalás

Figyelmes Érintés (Contact Relax)

A Figyelmes Érintés (Contact Relax) egy általam kínált fő relaxációs szolgáltatás, mely a Mentor Program-tól független, különálló egyéni alkalom.

Mire számítsak?

A gyermek­korodban kialakított önvédelmi páncélodat fogom finoman fellazítani puha érintésekkel, felhőtlen élményeket felidéző helyzetekkel és gyermekien őszinte mozdulatokkal, miközben te kényelmesen pihensz egy kanapén.

A program körülbelül 45-60 perc hosszúságú és a tartalma a pillanatnyi állapotodtól függően születik meg bennem. Volt már, hogy szerető szülőként ringattam valakit a karjaimban és olyan is volt, akinek a kereszt­csontját tapostam teljes súlyommal. Mindenképpen azt kapod majd tőlem, amit kérsz, illetve amire a lelkednek éppen akkor szüksége van.

Hogyan készüljek?

Elegendő az általános felkészülési javaslatokat figyelembe venned.

Mennyibe kerül?

A bevezető kedvezmény ideje alatt a Figyelmes Érintés (Contact Relax) díja 2020. szeptember 30-ig alkalmanként 9.000Ft.

Időpont foglalás

Észvesztő Lebegés (Aqua Relax)

A Észvesztő Lebegés (Aqua Relax) egy a Mentor Program-tól független relaxációs élmény alkalom egy budapesti vagy pest megyei termálfürdőben.

Helyszínek:

Mire számítsak?

A program célja, hogy a pihentető és megnyugtató áramlásban meg­tapasztald a biztonságban való feloldódást és a bizalommal való feltöltődést, miközben lágyan ringatózol a víz színén.

Ahogy bemegyünk a medencébe, adunk magunknak pár percet, hogy megszokjuk a víz hőmérsékletét és egy kicsit elcsendesedjünk, lélekben megérkezzünk.

Majd, amikor készen állsz, lazán felfekszel a víz színére és én finom mozdulatokkal elkezdelek mozgatni és ringatni a vízben, különböző irányokban és változó sebességgel.

Ha úgy állapodunk meg előtte, hogy szeretnél a vízfelszín alatt is lebegni, egy egyezményes jellel jelzem, mikor vegyél levegőt, mielőtt lemerítelek.

A te dolgod csak annyi, hogy lehetőleg minden testtagodat teljesen engedd el és add át magad az élménynek.

Ha szeretnéd, az áramlásod egy pontján, dúdolva vagy énekelve megrezegtetem a tested a mellkasommal.

Az egész program kb. 25-45 percig fog tartani, de mivel számodra az idő érzékelés a vízben lebegve megszűnik majd, az idő­kiesés akár több óra hosszúságúnak is tűnhet.

Amikor befejezem a ringatásodat, kiültetlek a medence szélére és lehelyezem a talpaidat a talajra. Ezután lassan visszatérhetsz majd a hétköznapi tudatállapotodba.

Hogyan készüljek?

Javaslom, hogy előre tájékozódj a helyszínként választott fürdő honlapján a házirendről, a belépő árakról és a nyitvatartásról.

A program helyszínre közlekedhetünk együtt, akár közösségi közlekedéssel, akár valamelyikünk autójával, vagy találkozhatunk a helyszínen, a fürdőben vagy a medencében.

Hozz magadnak kényelmes fürdőruhát, törölközőt és papucsot.

Javaslom, hogy a program előtt kevés időt tölts az intézményben és a medencében, hogy ne fáraszd el magad nagyon előre.

Ne fogyassz sok és nehéz ételt egy-két órán belül, fogyassz viszont elegendő ivóvizet és könnyíts magadon közvetlenül a program előtt.

Nézd át, kérlek, az általános felkészülési javaslatokat is.

Mennyibe kerül?

A bevezető kedvezmény ideje alatt a Észvesztő Lebegés (Aqua Relax) díja 2020. szeptember 30-ig alkalmanként 12.000Ft.

Időpont foglalás

Rendszeres Beszélgetés (Mentor Program)

A Rendszeres Beszélgetés (Mentor Program) a többszöri alkalomra szóló együttműködés keret­programja, abban az esetben, ha kitűzünk együtt egy sikerélményt nyújtó, reális célt neked, amit szeretnél elérni az adott időre (3-6-9-12 hónap). Ez idő alatt hetente-kéthetente találkozunk. Az első két alkalommal mindenképpen személyesen, utána folytathatjuk online videó hívásban is.

Találkozhatunk egyszeri/egyedi alkalmanként is, mindenféle elköteleződés nélkül, ha úgy szeretnéd.

Mire számítsak?

Elsősorban beszélgetünk. És azon belül számíts mindenféle élményre. Mélyre és magasra. Könnyedre és nehézre. Részemről sok elfogadásra és óvatos konfrontációra. A magad részéről pedig csupa meglepetésre. Nevetésre és sírásra, felismerésre és elhatározásra.

Mindenféle szélsőséget felfedezünk majd magunkban: az ördögi gonoszságot és az angyali jóságot egyaránt. Megdöbbenünk a bennünk levő szörnyűségeken és rácsodálkozunk a bennünk levő szépségre.

Olykor kognitívan, precízen érvelünk (pl.: Katie Byron: 4 kérdés), összefüggéseket és ismétlődéseket keresünk (pl.: Eric Berne: Emberi Játszmák).

Máskor bele­feledkezünk a belső gyermek meditációnkba (John Bradshaw: Vissza önmagunkhoz) és a bennünk levő ártatlant öleljük elfogadással és szeretettel .

Leszünk dühösek magunkra, egymásra, a világra, a szüleinkre és a családtagjainkra, a saját gyermekeinkre — a meg nem születettekre és az elhunyt szeretteinkre is.

Végül leszünk majd elfogadóak és befogadóak is, megbékéltek és beteltek, megelégedettek és megnyugodottak.

A beszélgetéseinknek az a célja, hogy szabadon megélhessük a tulajdonságainkat, megtapasztaljuk és elfogadjuk a saját gondolatainkat és érzelmeinket.

A Rendszeres Beszélgetés program mellett alkalmanként kipróbálhatsz más fő programokat is, mint például a Figyelmes Érintés (Contact Relax) és a Belső Utazás (Vision Relax).

A Mentor Programon belül egy-egy alkalomra a beszélgetés mellett/helyett további fakultativ alprogramokra nyílik lehetőségünk (lásd az ezután következő összes programot), melyek közül a közös kedv, vágy és szimpátia alapján választhatunk.

Hogyan készüljek?

A Mentor Program alkalom előtt elegendő az általános felkészülési javaslatokat figyelembe venned.

Mennyibe kerül?

A bevezető kedvezmény ideje alatt a Rendszeres Beszélgetés díja 7500Ft/óra.

Időpont foglalás

Alprogramok a Mentor programon belül:

Tudatos ellazulás

A Tudatos ellazulás egy alprogram a Mentor Program keretein belül.

Mire számítsak?

A program lényege az, hogy együtt gyakorlunk különböző relaxációs módszereket: meditáció, kontempláció, mindfulness, jóga, stb.

Hogyan készüljek?

Elegendő az általános felkészülési javaslatokat figyelembe venned.

Mennyibe kerül?

A Mentor Program díjszabása szerint.

Erdőfürdő

Az Erdőfürdő egy alprogram a Mentor Program keretein belül.

Mire számítsak?

Sétálunk a természetben és közben egyszerűen megéljük a pillanatot.

Hogyan készüljek?

Elegendő az általános felkészülési javaslatokat figyelembe venned.

Mennyibe kerül?

A Mentor Program díjszabása szerint.

Hős-történet

A(z) Hős-történet egy alprogram a Mentor Program keretein belül.

Mire számítsak?

Költünk egy mesét, amiben a főhős megvalósítja álmait.

Hogyan készüljek?

Elegendő az általános felkészülési javaslatokat figyelembe venned.

Mennyibe kerül?

A Mentor Program díjszabása szerint.

Önkifejezés

A Önkifejezés egy alprogram a Mentor Program keretein belül.

Mire számítsak?

Kedvünk szerint írunk, rajzolunk, játszunk, énekelünk és táncolunk.

Hogyan készüljek?

Elegendő az általános felkészülési javaslatokat figyelembe venned.

Mennyibe kerül?

A Mentor Program díjszabása szerint.

Hangfürdő

A Hangfürdő egy alprogram a Mentor Program keretein belül.

Mire számítsak?

Különleges zenét hallgatunk. Az ún. szív-hang effektus megrezegteti a testedet, a binaurális hanghatások pedig kimozdítanak a hétköznapi tudatállapotodból egy sokkal megnyugtatóbb és pihentetőbb lelkiállapot felé. Megnyugszol és feltöltődsz.

Hogyan készüljek?

Elegendő az általános felkészülési javaslatokat figyelembe venned.

Mennyibe kerül?

A Mentor Program díjszabása szerint.

Telefonhívás

A Telefonhívás egy alprogram a Mentor Program keretein belül.

Akkor veheted igénybe, ha legalább 3 hónapra elköteleződtél velem.

Mire számítsak?

Arra, hogy felhívsz és meghallgatlak. Ha éppen zaklatott vagy, segítek megnyugodni, vagy megtalálni a megoldást a téged zavaró szituációra. Elképzelhető, hogy a telefonban beleviszlek egy relaxációs gyakorlatba. Ehhez esetleg átválthatunk videó hívásra.

Hogyan készüljek?

Sehogy. Tárcsázz. Legyen elég egység a kártyádon. Ha videó hívást indítunk, legyen elég adatkereted és akku töltöttséged. Nem kell felöltöznöd, megfésülködnöd, sem semmi ilyesmi. Jó vagy úgy, ahogy vagy. Őszintén. Csipásan, kisírt szemekkel, lógó takonnyal, ágyban párnák közt.

Keress azért egy csendes helyet a környezetedben, ahol biztonságban érzed magad legalább annyira, hogy meg tudj nyílni a hívás közben, és ne félj attól, hogy mások meglátnak, meghallanak téged, vagy ne adj isten, beleszólnak vagy más módon megzavarják a beszélgetésedet velem. Ha nagyon zaklatott vagy, bele foglak vinni egy relaxációs gyakorlatba, tehát jó ha le tudsz ülni, vagy feküdni úgy, hogy a szemedet is be tudd hunyni.

Mennyibe kerül?

A Mentor Program díjszabása szerint.

Technikai tudnivalók

Vállalkozásom adatai

 • Szolgáltató megnevezése: Szilágyi Attila Sándor, kisadózó egyéni vállalkozó
 • Székhely: 1125 Budapest Istenhegyi lejtő 6.
 • Nyilvántartási szám: 54351080
 • Adószám: 55641140-1-43
 • Tevékenységek:
  • 960404 - Fizikai közérzetet javító szolgáltatás m.n.s.
  • 960901 - M.n.s. egyéb személyi szolgáltatás
  • 855901 - M.n.s. egyéb oktatás
 • Pénzforgalmi jelzőszámok:
  • Bankszámlaszám (Raiffeisen Bank Zrt.): 12010855-00647597-00100003
  • Telefonszám (Revolut): +36205716499
  • Email (PayPal): szia@szilagyiattila.hu

Kapcsolattartás és helyszín

Egyéb előzetes írásbeli megállapodás híján, minden szolgáltatásomat — az Aqua Relax program kivételével — a vállalkozásom székhelyén nyújtom:

1125 Budapest, Istenhegyi lejtő 6.

Kapcsolati adatok:

Időpont foglalás, módosítás és lemondás

Időpontot foglalni, módosítani, vagy lemondani telefonon, emailben, vagy messengeren tudsz, legkésőbb 24 órával a foglalni kívánt időpont előtt.

Időpont foglaláshoz, kérlek add meg az alábbi adatokat:

 • a kiválasztott időpont
 • a vendég adatai (név, kapcsolati adatok)
 • a kiválasztott program megnevezése és
 • Aqua Relax program esetén a választott helyszín, valamint
 • bármi más általad fontosnak tartott közlendő.

Foglalásodat 4 órán belül írásban visszaigazolom.

Időpont módosítás és lemondás

A találkozónkat legkésőbb 24 órával az alkalom előtt lemondhatod, vagy átkérheted másik időpontra. 24 órán belül történő lemondás esetén a foglalt szolgáltatást ki kell fizetned.

Számlázás és fizetés

A szolgáltatás ellenértékét az alkalom végén személyesen készpénzben, vagy legkésőbb 3 napon belül átutalással (banki átutalás, PayPal, Revolut) rendezheted.

Amennyiben fizetési késedelembe esel, a jogszabályok által megszabott behajtási átalányt és késedelmi kamatot követelek tőled.

Teljesítés, felmondás és jogorvoslat

A szolgáltatást a megállapodott kezdési időpont utáni 15. perctől teljesítettnek tekintjük, ezért akkor is ki kell fizetned, ha nem jelentél meg. Ha ennél többet késel, elfogadod, hogy esetleg úgy döntök, hogy rövidített programot tartok, vagy egyáltalán nem nyújtok neked szolgáltatást az adott alkalommal.

Ha én nem jelenek meg ugyanezen időkorláton belül, előzetes értesítés nélkül, akkor te dönthetsz úgy, hogy adott alkalommal nem veszed igénybe a szolgáltatásomat. Ez esetben nem kell kifizetned sem, illetve az előre kifizetett összeget visszafizetem neked.

Több alkalomra szóló együttműködési megállapodás (pl.: Mentor Program) esetén, ha valamelyikünk a másik előzetes tájékoztatása nélkül háromszor nem jelenik meg, a másikunk jogosult az együttműködési megállapodást felbontani, az eredeti anyagi követelés mellett.

Előbbieket vis major (elháríthatatlan kivétel) esetén nem alkalmazzuk.

Bármelyikünk kárigénye esetén, polgári jogorvoslatért a magyar békéltető testületekhez és bíróságokhoz fordulunk.

Az általam folytatott tevékenységek keretében ezen az oldalon részletezett szolgáltatásaimra vonatkozó jogi felelősség nyilatkozatomat az alábbi dokumentumban tettem közzé: Jogi nyilatkozat

Az elindulok.hu weboldalon semmilyen látogatói vagy felhasználói adatot nem kezelek, sütiket nem tárolok.

Az általam használt közösségi oldalak (pl.: facebook.com/elindulok) és egyéb nyilvános publikációs felületek adatkezelési tevékenységéért azok üzemeltetői felelnek.

Ügyfeleim személyes adatait (név, cím, telefon, email, stb.) és felhasználói adatait (foglalás, időpont, igénybe vett szolgáltatás, stb.) szigorúan bizalmasan, a tudomásomra jutott magánjellegű megosztásaidat titoktartási kötelezettséggel kezelem.

A weboldal tartalmával kapcsolatos panasz, észrevétel és kérdés esetén, kérlek, keress meg az alábbi elérhetőségemen: kapcsolat@elindulok.hu

Adatvédelmi panasz esetén a NAIH segítségét kérheted.

Impresszum és szerzői jogok

Minden általam az online felületeimen közzétett saját szellemi termék (cikk, poszt, hozzászólás, kép-, videó- és hanganyag, stb.), beleértve a technikai, az üzleti, az ismeret­terjesztő és a reklám célú publikációimat a Szerzői Jogi tv. védelme alatt áll. Mindezek bármely anyagi haszonszerzés céljából történő felhasználásához kifejezett előzetes írásbeli hozzájárulásom szükséges.

Publikációim közösségi portálokon történő, jóhiszemű (pl.: figyelemfelkeltés, értesítés), magáncélú megosztásához ezúton hozzájárulok.

Amennyiben szeretnéd felhasználni valamely szellemi termékemet a fentiekben kizárt esetekben, az alábbi elérhetőségemen keress meg: kapcsolat@elindulok.hu

Amennyiben az oldalaimon tudtomon kívül szerzői joggal védett tartalmadat használom az előzetes engedélyed nélkül, az alábbi elérhetőségemen léphetsz velem kapcsolatba: kapcsolat@elindulok.hu

Szerző: Szilágyi Attila © 2020 - szilagyiattila.hu

Az elindulok.hu weboldal használatával és a szolgáltatásaim igénybevételével kijelented, hogy a fenti szerződési feltételeket elfogadod.

Kelt: Budapest, 2020. július 10.

Szilágyi Attila

szia@elindulok.hu

Kapcsolat

Szilágyi Attila