Elindulok.hu

Üdvözöllek!

Szilágyi Attila vagyok, önismereti mentor, relaxációs tréner, érintés-, ölelés- és ringatás-terapeuta.

Rendszeres (3-6-12 hónapig tartó) heti beszélgetések és relaxációs vagy érzelmi gátlás­oldó célzatú alkalmi találkozásaink során segítek neked megtalálni és megőrizni az egyensúlyodat, valamint kifejleszteni és begyakorolni magadban az életedben előforduló krízis időszakaidban számodra sikeresen alkalmazható saját stratégiáidat.

Szeretettel meghívlak egy közös kísérletezésre és felfedezésre: tapasztald meg a figyelem, gyengédség és törődés, a felhőtlen játék és a lelki nyugalom erejét, és segítségükkel fedezd fel és javítsd ki a tudattalan viselkedési mintáidat és gyógyítsd az érzelmi sérüléseidet.

Az alábbiakban tájékoztatlak a neked nyújtott szolgáltatásaimról és az együtt­működésünk általam javasolt kereteiről.

Tartalom

Bemutatkozás

Miért pont én?

Eddigi életem során sok mindenen mentem keresztül, ezért amikor beszélgetünk, valószínűleg meg foglak érteni téged és kapcsolódni tudok majd ahhoz, amiben te mész éppen.

Az utóbbi években intenzív és sok­színű személyes egyéni és csoportos pszicho­terápiás tapasztalatot szereztem, és emellett relaxációs és spirituális gyakorlatok és terápiás módszertani képzések során tanultak segítségével gyógyítom a lelkemet és fejlesztem a személyiségemet. Eközben sokat tanultam magamról és sokat változtattam a gondolkodásomon azért, hogy jobb legyen az életem.

Ezeket a tapasztalataimat szeretném veled megosztani szóban és gyakorlatban azért, hogy te is meríthess belőlük önmagad számára és gyógyíthasd magad.

Megjegyzés: Nem vagyok pszichológus, pszichiáter, vagy mentálhigiénés tanácsadó. Amennyiben mentális patológiát diagnosztizáltak nálad, kérlek, fordulj a megfelelő szakemberhez.

Jogi nyilatkozat és felelősség­vállalás

Miért pont te?

Akkor fordulj hozzám, ha:

 • Belső nyugalomra és egyensúlyra vágysz.
 • Rendkívüli figyelemmel ajándékoznád meg magad.
 • Szeretnél kitörni egy szenvedés csapdából, vagy ördögi körből.
 • Pártatlan vissza­jelzést kérsz a helyzetedre és a gondolkodás­módodra vonatkozóan.
 • Társat keresel, aki támogat és végig­kísér miközben megleled, kitűzöd és eléred a céljaidat.

Programjaim

Minden programom célja, hogy a végére megnyugodj és a lelked megpihenjen annyira, hogy vissza tudj térni az egyen­súlyi állapotodba és minél tovább benne is maradj.

A mentor programon belüli alprogramok során:

 1. Megtapasztalod a saját testeden és lelkeden egy-egy gyakorlat hatását.
 2. Megtanulod a gyakorlat részleteit, hogy önállóan tudd végezni otthon vagy bárhol.

Felkészülés a programokra

Öltözz kényelmesen, amikor hozzám jössz, vagy hozz magaddal kényelmes ruhát, amibe át tudsz öltözni.

Szánj elegendő időt az ideútra és a haza­útra, a program előtt megérkezni lélekben magadhoz és hozzám és a program után feldolgozni magadban az élményt.

Fogyassz elegendő folyadékot (vizet). Ne fogyassz kávét, alkoholt és kábítószert. A kertben dohányozhatsz az alkalom előtt és után.

Időpont foglalás

Belső Utazás (Vision Relax)

A Belső Utazás (Vision Relax) egy relaxációs állapotban történő egyedi probléma­megoldó alkalom, mely során lehetőséget adsz magadnak a tudat­alatti érzelmi szükségleteid betöltésére és a tudat­talan viselkedési gátjaid kioldására.

Az utazásod során megélheted egy-egy fontos élet­eseményedet olyankor, amikor az a számodra kívánatos módon alakul; biztonságban szembe­nézhetsz a rejtett félelmeiddel, kijavíthatod a hibás mintáidat és megadhatod magadnak mindazt, ami a lelkednek hiányzik.

Mire számítsak?

A konzultáció általában másfél-két óráig tart és két részből áll:

Az első felében megismerkedem a problémáddal és átadok néhány alapvető információt a módszer céljával, működésével és várható hatásaival kapcsolatban. Közben azonosítjuk azt az érzelmet és viselkedés­mintát, ami a problémád kialakulását okozza.

Ezt követően a konzultáció második fele már egy sokkal speciálisabb beszélgetés, melynek során az elmédet analógiás üzemmódba kapcsolod. Ennek a második szakasznak a célja a hibás viselkedés­minta mozgató rugóinak megkeresése és oldása.

A bevezető beszélgetés után kényelmesen elhelyezkedsz a kanapén és egy egyszerű fókuszáló gyakorlat segítségével kellemesen ellazult, pihentető állapotot tapasztalsz meg.

Ebben az állapotban könnyedén tudod majd a kioldandó, zavaró érzelmeid mögötti tudattalan emlékeidet spontán kis képi jelenetekké formálni, az éppen aktuális problémáddal és a mögötte levő okokkal analóg valós vagy fiktív történetekké, amelyeket te megfigyelsz és menet közben elmesélsz nekem.

A jeleneteid egymásba ágyazódó szemekként alkotnak majd egy láncolatot, mely mentén egyre mélyebbre jutsz a tudattalan lelki­világodba, egyre részletesebben kibontva a problémádat, míg végül megtalálod a gyökerét és a megoldását. Az utazásod során végig kísérlek, az oldásod hatásosságát a látott jelenet részleteire, a történetvezetésre és a főszereplő döntéseire vonatkozó kérdésekkel és javaslatokkal segítem.

Az utazásod végére az a rossz érzés, amelynek a kioldása érdekében elindulsz, mindenképpen megszűnik. Egyrészt azért, mert megérted, hogy mi okozta a problémádat, másrészt azért, mert felismered a hibát, amelyet eddig elkövettél, és végül azért, mert azt is felismered, hogy hogyan fogsz ezután másként viselkedni úgy, hogy az számodra jó legyen. Az oldás utáni lezáró beszélgetésben válaszolok az esetleges kérdéseidre, és ha kéred, megosztom a segítő szándékú észre­vételeimet is.

Az alkalom utáni napokban, hetekben megfigyelheted majd, hogyan változik az életed, különös tekintettel a korábban zavaró problémádra, a kioldott jelenségre adott reakcióidra. A végső megnyugvást ez okozza, mivel ekkor érzékeled a saját bőrödön a módszer hatékonyságát.

Hogyan készüljek?

Amikor Belső Utazás (Vision Relax) programra jössz, elegendő, ha az általános felkészülési javaslataimat figyelembe veszed.

Mennyibe kerül?

A Belső Utazás (Vision Relax) egyedi díja alkalmanként 30.000 Ft.

Időpont foglalás

Figyelmes Érintés (Contact Relax)

A Figyelmes Érintés (Contact Relax) egy általam kínált fő relaxációs szolgáltatás, melyen részt vehetsz a Mentor Program-tól függetlenül, különálló egyéni alkalomként is.

Mire számítsak?

A gyermek­korodban kialakított önvédelmi páncélodat fogom finoman fellazítani puha érintésekkel, felhőtlen élményeket felidéző helyzetekkel és gyermekien őszinte mozdulatokkal, miközben te kényelmesen pihensz egy kanapén.

Ez a program magja, az ún. “töltés” szakasz, ami általában 30-45 perc hosszúságú, leg­többször éteri hangzású binaurális kompozícióval és olykor szívhang effektussal, de mindenképpen valamilyen meg­nyugtató zenével kísért folyamat, melynek a tartalma a pillanatnyi testi és lelki állapotodtól függően születik meg bennem. Volt már, hogy szerető szülőként ringattam valakit a karjaimban, de olyan is volt, akinek a kereszt­csontját tapostam teljes súlyommal. A reakcióidra figyelve, spontán, de tudatosan kombinálva alkalmazok többek között Access, Cuddling, Haptonomie, Integrative Core Dynamics, Metamorph, és Weigth Flow Contact módszertani eredetű fogásokat. Mindenképpen azt kapod majd tőlem, amit kérsz, illetve amire a lelkednek éppen akkor szüksége van.

A teljes program körülbelül 90 perc hosszúságú lesz. Mivel ez a közös élmény egy nagyon különleges, rendkívül mély és félelemetesen sérülékeny lelkiállapotot kíván meg mindkettőnk részéről, ezért gyakran előfordul, hogy a bevezető beszélgetés után, a biztonságos érintés vagy ölelés tér kialakítása érdekében, mintegy szükséges segítségként, először ún. szituációs játékokra hívlak majd meg. Ezek során verbális és kinetikus gátlás oldás segítségével találjuk meg a mind­kettőnk számára elfogadható közelséget. Csak a kettőnk közti terápiás bizalmi viszony teljes felépülése után kezdhetjük meg a közös munka magját, a tulajdon­képpeni érzelmi szükséglet­hiány tényleges betöltését.

A program végén lesz lehetőséged átbeszélni velem az élményeidet, ha szeretnéd, illetve feltenni az esetleges kérdéseidet, vagy vissza­jelzést adni, hogy min változtassunk legközelebb. Valószínűbb azonban, hogy az élményeid csendes belső feldolgozására lesz inkább igényed, ami teljesen érthető. Természetesen erre is hagyok majd neked időt és biztosítok biztonságos teret, mielőtt elbúcsúzunk és utadra bocsátlak.

Hogyan készüljek?

Elegendő az általános felkészülési javaslatokat figyelembe venned.

Mennyibe kerül?

A Figyelmes Érintés (Contact Relax) egyedi díja alkalmanként 40.000 Ft.

Időpont foglalás

Észvesztő Lebegés (Aqua Relax)

Az Észvesztő Lebegés (Aqua Relax) egy különleges, egyedi, személyes, testre­szabott, meleg gyógyvizes relaxációs élmény alkalom egy budapesti vagy Pest megyei termálfürdőben.

Helyszínek:

Mire számítsak?

A program célja, hogy a pihentető és meg­nyugtató áramlásban meg­tapasztald a biztonságban való fel­oldódást és a bizalommal való fel­töltődést, miközben lágyan hullámzol és ringatózol a víz színén.

A teljes program, a bevezető beszélgetéssel és a le­csengetéssel együtt körülbelül 60 percig tart. A mag-munka, az ún. “töltés” folyamat szakasza valós időben ennek legtöbbször általában csak töredéke, de te a meg­változott idő­érzékelés miatt, sokkal hosszabbnak fogod megélni.

Az elején, ahogy bemegyünk a medencébe, adunk magunknak pár percet, hogy megszokjuk a víz hőmérsékletét és egy kicsit el­csendesedjünk, lélekben meg­érkezzünk.

Majd, amikor készen állsz, lazán felfekszel a víz színére és én finom mozdulatokkal elkezdelek mozgatni és ringatni a vízben, különböző irányokban és változó sebességgel.

Ha úgy állapodunk meg előtte, hogy szeretnél a víz­felszín alatt is lebegni, egy egyezményes jellel jelzem, mikor vegyél levegőt, mielőtt le­merítelek.

A te dolgod csak annyi, hogy lehetőleg minden test­tagodat teljesen engedd el és add át magad az élménynek.

Ha szeretnéd, az áramlásod egy pontján, dúdolva vagy énekelve megrezegtetem a tested a mellkasommal.

A töltés folyamat kb. 25-45 percig fog tartani, de mivel számodra az idő érzékelés a vízben lebegve megszűnik majd, az idő­kiesés akár több óra hosszúságúnak is tűnhet.

Amikor befejezem a ringatásodat, ki­ültetlek a medence szélére és le­helyezem a talpaidat a talajra. Ezután lassan vissza­térhetsz majd a hétköznapi tudat­állapotodba.

Ez után a program után közvetlenül általában nem szoktunk beszélgetni, hogy hagyjunk teret inkább az élménynek, de ha szeretnél vissza­jelzést adni vagy kérni, természetesen meg­találjuk a módját és a helyét.

Adj magadnak időt a fel­dolgozásra és a pihenésre.

Hogyan készüljek?

Javaslom, hogy előre tájékozódj a helyszín­ként választott fürdő honlapján a házi­rendről, a belépő árakról és a nyitva­tartás­ról.

A program helyszín­re közlekedhetünk együtt, akár közösségi közlekedéssel, akár valamelyikünk autójával, vagy találkozhatunk a helyszínen, a fürdőben vagy a medencében.

Hozz magadnak kényelmes fürdőruhát, törölközőt és papucsot.

Javaslom, hogy a program előtt kevés időt tölts az intézményben és a medencében, hogy ne fáraszd el magad nagyon előre.

Ne fogyassz sok és nehéz ételt egy-két órán belül, fogyassz viszont elegendő ivó­vizet és könnyíts magadon közvetlenül a program előtt.

Nézd át, kérlek, az általános felkészülési javaslatokat is.

Mennyibe kerül?

Az Észvesztő Lebegés (Aqua Relax) egyedi díja alkalmanként 20.000 Ft (+ fürdő belépő).

Időpont foglalás

Rendszeres Beszélgetés (Mentor Program)

A Rendszeres Beszélgetés (Mentor Program) a többszöri alkalomra szóló együttműködésünk keret­programja, abban az esetben, ha kitűzünk együtt egy sikerélményt nyújtó, reális célt neked, amit szeretnél elérni az adott időre (3-6-12 hónap). Ez idő alatt hetente-kéthetente találkozunk, s javaslom, hogy legalább az első két alkalommal mindenképp személyesen. Utána, ha megoldható, alkalmanként online videó hívásban is folytathatjuk.

Bár a Mentor Program maga, úgy éri el a célját leghatékonyabban, ha egy hosszabb időszak alatt rendszeresen kapcsolódsz velem, szívesen fogadlak egyszeri/egyedi beszélgetésre is, ha neked csak arra van igényed, vagy ha szeretnéd kipróbálni, milyen érzés kettőnk közös tere, mielőtt elköteleződsz.

Mire számítsak?

Elsősorban beszélgetünk. És azon belül számíts mindenféle élményre. Mélyre és magasra. Könnyedre és nehézre. Részemről sok elfogadásra és óvatos konfrontációra. A magad részéről pedig csupa meglepetésre. Nevetésre és sírásra, felismerésre és elhatározásra.

Mindenféle szélsőséget felfedezel majd magadban: az ördögi gonoszságot és az angyali jóságot egyaránt. Szembe­nézel a benned levő szörnyűségekkel és rá­csodálkozol a saját szépségedre.

Olykor kognitívan érvelünk (pl.: Katie Byron: 4 kérdés) majd, össze­függéseket és ismétlődéseket keresünk (pl.: Eric Berne: Emberi Játszmák).

Máskor bele­feledkezünk a belső gyermek meditációnkba (pl.: John Bradshaw: Vissza ön­magunkhoz), és a bennünk levő ártatlant öleljük elfogadással és szeretettel.

Leszünk dühösek egymásra, a világra, szüleinkre és család­tagjainkra, saját magunkra, gyermekeinkre — még a meg nem születettekre és elhunytakra is.

Végül leszünk majd el­fogadóak és be­fogadóak is, meg­békéltek és be­teltek, meg­elégedettek és meg­nyugodottak.

A beszélgetéseinknek az a célja, hogy felfedezzük és szabadon megélhessük a tulajdonságainkat, meg­tapasztaljuk és el­fogadjuk gondolatainkat és érzelmeinket. Megtanuljunk adni és befogadni, felismerni és kommunikálni a határainkat, nemet mondani és elfogadni az elutasítást.

Tapasztalatom szerint a mélyebb, hatékonyabb munkát jobban segíti, ha személyesen tudunk találkozni és alkalmanként két teljes órát töltünk együtt. Javaslom, hogy a találkozásaink előtt adj magadnak időt a megérkezésre és közvetlenül utána hagyj időt a következő programod előtt. Ez utóbbi egy-egy megrendítő szituációs játék után nagyon fontos lesz majd, egyrészt az élmény feldolgozás miatt is, másrészt azért is, hogy vissza­találj a hétköznapi működésedhez.

A Mentor Programon belül a beszélgetés mellett/helyett egy-egy alkalommal sor kerülhet más fő programra is, mint például Figyelmes Érintés (Contact Relax) és Belső Utazás (Vision Relax), valamint kipróbálhatsz további fakultativ al­programokat is (lásd az ezután következő összes programot).

Hogyan készüljek?

A Mentor Program alkalom előtt elegendő az általános felkészülési javaslatokat figyelembe venned.

Mennyibe kerül?

A Mentor Program (Rendszeres Beszélgetés) díja 10.000 Ft/óra.

Időpont foglalás

Fakultatív al­programok a Mentor Programon belül:

Tudatos ellazulás

A Tudatos ellazulás egy alprogram a Mentor Program keretein belül.

Mire számítsak?

A program lényege az, hogy együtt gyakorlunk különböző relaxációs módszereket: meditáció, kontempláció, mindfulness, jóga, stb.

Hogyan készüljek?

Elegendő az általános felkészülési javaslatokat figyelembe venned.

Mennyibe kerül?

A Mentor Program díjszabása szerint.

Erdőfürdő

Az Erdőfürdő egy alprogram a Mentor Program keretein belül.

Mire számítsak?

Sétálunk a természetben és közben egyszerűen megéljük a pillanatot.

Hogyan készüljek?

Elegendő az általános felkészülési javaslatokat figyelembe venned.

Mennyibe kerül?

A Mentor Program díjszabása szerint.

Hős-történet

A(z) Hős-történet egy alprogram a Mentor Program keretein belül.

Mire számítsak?

Költünk egy mesét, amiben a főhős megvalósítja álmait.

Hogyan készüljek?

Elegendő az általános felkészülési javaslatokat figyelembe venned.

Mennyibe kerül?

A Mentor Program díjszabása szerint.

Önkifejezés

A Önkifejezés egy alprogram a Mentor Program keretein belül.

Mire számítsak?

Kedvünk szerint írunk, rajzolunk, játszunk, énekelünk és táncolunk.

Hogyan készüljek?

Elegendő az általános felkészülési javaslatokat figyelembe venned.

Mennyibe kerül?

A Mentor Program díjszabása szerint.

Hangfürdő

A Hangfürdő egy alprogram a Mentor Program keretein belül.

Mire számítsak?

Különleges zenét hallgatunk. Az ún. szív-hang effektus megrezegteti a testedet, a binaurális hanghatások pedig kimozdítanak a hétköznapi tudatállapotodból egy sokkal megnyugtatóbb és pihentetőbb lelkiállapot felé. Megnyugszol és feltöltődsz.

Hogyan készüljek?

Elegendő az általános felkészülési javaslatokat figyelembe venned.

Mennyibe kerül?

A Mentor Program díjszabása szerint.

Telefonhívás

A Telefonhívás egy alprogram a Mentor Program keretein belül.

Akkor veheted igénybe, ha legalább 3 hónapra elköteleződtél velem.

Mire számítsak?

Arra, hogy felhívsz és meghallgatlak. Ha éppen zaklatott vagy, segítek megnyugodni, vagy megtalálni a megoldást a téged zavaró szituációra. Elképzelhető, hogy a telefonban beleviszlek egy relaxációs gyakorlatba. Ehhez esetleg átválthatunk videó hívásra.

Hogyan készüljek?

Sehogy. Tárcsázz. Legyen elég egység a kártyádon. Ha videó hívást indítunk, legyen elég adatkereted és akku töltöttséged. Nem kell felöltöznöd, megfésülködnöd, sem semmi ilyesmi. Jó vagy úgy, ahogy vagy. Őszintén. Csipásan, kisírt szemekkel, lógó takonnyal, ágyban párnák közt.

Keress azért egy csendes helyet a környezetedben, ahol biztonságban érzed magad legalább annyira, hogy meg tudj nyílni a hívás közben, és ne félj attól, hogy mások meglátnak, meghallanak téged, vagy ne adj isten, beleszólnak vagy más módon megzavarják a beszélgetésedet velem. Ha nagyon zaklatott vagy, bele foglak vinni egy relaxációs gyakorlatba, tehát jó, ha le tudsz ülni, vagy feküdni úgy, hogy a szemedet is be tudd hunyni.

Mennyibe kerül?

A Mentor Program díjszabása szerint.

Technikai tudnivalók

Vállalkozásom adatai

 • Szolgáltató megnevezése: Szilágyi Attila Sándor, kisadózó egyéni vállalkozó
 • Székhely: 1125 Budapest Istenhegyi lejtő 6.
 • Nyilvántartási szám: 54351080
 • Adószám: 55641140-1-43
 • Tevékenységek:
  • 960404 - Fizikai közérzetet javító szolgáltatás m.n.s.
  • 960901 - M.n.s. egyéb személyi szolgáltatás
  • 855901 - M.n.s. egyéb oktatás
 • Pénzforgalmi jelzőszámok:
  • Bankszámlaszám (Raiffeisen Bank Zrt.): 12010855-00647597-00100003
  • Telefonszám (Revolut): +36205716499
  • Email (PayPal): szia@szilagyiattila.hu

Kapcsolattartás és helyszín

Egyéb előzetes írásbeli megállapodás híján, minden szolgáltatásomat — az Aqua Relax program kivételével — a vállalkozásom székhelyén nyújtom:

1125 Budapest, Istenhegyi lejtő 6.

Kapcsolati adatok:

Időpont foglalás, módosítás és lemondás

Időpontot foglalni telefonon, emailben, vagy messengeren tudsz, legkésőbb 24 órával a foglalni kívánt időpont előtt.

Időpont foglaláshoz, kérlek add meg az alábbi adatokat:

 • a kiválasztott időpont
 • a vendég adatai (név, kapcsolati adatok)
 • a kiválasztott program megnevezése és
 • Aqua Relax program esetén a választott helyszín, valamint
 • bármi más általad fontosnak tartott közlendő.

Foglalásodat 4 órán belül írásban visszaigazolom.

Időpont módosítás és lemondás

A találkozónkat legkésőbb 48 órával az alkalom előtt lemondhatod, vagy átkérheted másik időpontra. 48 órán belül történő lemondás esetén a foglalt szolgáltatást ki kell fizetned.

Számlázás és fizetés

A szolgáltatás ellenértékét az alkalom előtt vagy után személyesen készpénzben, vagy a foglaláskor, illetve legkésőbb az alkalom után 3 napon belül átutalással (banki átutalás, PayPal, Revolut) rendezheted.

Papír alapú számla igényedet, kérlek, előre jelezd írásban, a számlázási adataiddal (név, cím, email cím) együtt. Szolgáltatásaim egészségbiztosítási pénztári számlára nem elszámolhatók.

Teljesítés, felmondás és jogorvoslat

A szolgáltatást a megállapodott kezdési időpont utáni 15. perctől teljesítettnek tekintjük, ezért akkor is ki kell fizetned, ha nem jelentél meg. Ha ennél többet késel, elfogadod, hogy esetleg úgy döntök, hogy rövidített programot tartok, vagy egyáltalán nem nyújtok neked szolgáltatást az adott alkalommal.

Ha én nem jelenek meg ugyanezen időkorláton belül, előzetes értesítés nélkül, akkor te dönthetsz úgy, hogy adott alkalommal nem veszed igénybe a szolgáltatásomat. Ez esetben nem kell kifizetned sem, illetve az előre kifizetett összeget visszafizetem neked.

Több alkalomra szóló együttműködési megállapodás (pl.: Mentor Program) esetén, ha valamelyikünk a másik előzetes tájékoztatása nélkül háromszor nem jelenik meg, a másikunk jogosult az együttműködési megállapodást felbontani, az eredeti anyagi követelés mellett.

Előbbieket vis major (elháríthatatlan kivétel) esetén nem alkalmazzuk.

Polgári jogorvoslatért a magyar békéltető testületekhez és bíróságokhoz fordulunk.

Ügyfeleim személyes adatait (név, cím, telefon, email, stb.) és felhasználói adatait (foglalás, időpont, igénybe vett szolgáltatás, stb.) szigorúan bizalmasan, a tudomásomra jutott magánjellegű megosztásaidat titoktartási kötelezettséggel kezelem. Adatvédelmi panasz esetén a NAIH segítségét kérheted.

Szolgáltatásaimra vonatkozó jogi felelősség nyilatkozatomat az alábbi dokumentumban tettem közzé: Jogi nyilatkozat

Az elindulok.hu weboldalon semmilyen látogatói vagy felhasználói adatot nem kezelek, sütiket nem tárolok.

Impresszum és szerzői jogok

Online közzétett szellemi termékeim (cikk, poszt, hozzászólás, kép-, videó- és hanganyag, stb.), beleértve a technikai, üzleti, ismeret­terjesztő és reklám célú publikációimat a Szerzői Jogi tv. védelme alatt állnak. Mindezek bármely anyagi haszonszerzés céljából történő felhasználásához kifejezett előzetes írásbeli hozzájárulásom szükséges.

Publikációimra mutató hivatkozások közösségi portálokon történő, jóhiszemű (pl.: figyelemfelkeltés, értesítés), magáncélú megosztásához ezúton hozzájárulok.

Weboldalam tartalmával kapcsolatos észrevételedet a kapcsolat@elindulok.hu címre küldheted.

Szerző: Szilágyi Attila © 2020 - szilagyiattila.hu

Az elindulok.hu weboldal használatával és a szolgáltatásaim igénybevételével kijelented, hogy a fenti szerződési feltételeket elfogadod.

Kelt: Budapest, 2020. július 10.

Szilágyi Attila

szia@elindulok.hu

Kapcsolat

Szilágyi Attila